Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@niv1986 Tak to je snad v pořádku, že máš práci. Tvůj chlap má tak y práci?
@niv1986 holky se tě tu několikrát ptaly co potřebuješ, kolik vyděláte, kolik máte náklady měsíčně a kolik vám zbývá na jídlo. Měla by jsi spíš sledovat diskuze typu jak ušetřit a ne jak a kde si vzít co nejrychleji půjčku ![]()
@niv1986 píše:
Psala jsem, že práci mám…jen tu na moravě kor v Bruntále.. není, tak dobře placená
no, tak máte nějakou částku, něco dáte na bydlení, máte nějaké půjčky a něco vám zbývá. S tím zbytkem se těžko vyjde, tak napiš konkrétní věci co platíte, kolik platíte atd. a uvidíš že se dá přijít na to kde třeba děláš chybu že nevycházíš. Ono to člověka samotného třeba nenapadne, a někoho nestranného z venku ano.
@niv1986 píše:
Ty jsi kráva nic víc
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUU
@K-Black píše:
co by jsi ode mě nečekala?smůla že jsi samoživitelka, ale tvoje, moje ne
ještě sepiš příběh jak je na tebe ten život zlej, třeba budu plakat
Bože
položím otázku a čekám na odpověď, jak jednoduché. Potom komunikuji a snažím se přijít na to, jak a kde ušetřit aby se třeba překonalo těžké období.
Je tu spoustu holek co umí z prdu vytvořit kuličku, je tu spoustu holek co rozumí financím a vždycky se tu poradí, ale potřeba KOMUNIKOVAT ne plivat jedovou slinu
Můj chlap dělá ve fabrice má 10 000..Platíme 7500 byt a máme jednu konsolidaci, kterou platíme 3000 a zbytek máme na jídlo a pod. věci. Vycházíme… musíme
@niv1986 píše:
Psala jsem, že práci mám…jen tu na moravě kor v Bruntále.. není, tak dobře placená
Okej, tak z Bruntálu do Šternberka a Olomouce kousek… co se poohlídnout po něčem lepším ve větším městě? To by třeba nešlo? Spojení mezi těmito městy není špatné…
@niv1986 píše:
A moje děti mají samé jedničky 4,2, třída
tak po tobe urcite nemaji
ale jestli maji po tobe financni gramotnost a po otci cestinu, tak budou v pohode ![]()
@niv1986 zkus napsat:
vaše příjmy - tvoje výplata, manželova výplata, alíky, přídavky…
vaše výdaje a popis - bydlení- jak velké, čí je, platba, auto, splátky půjček, jídlo…
a můžem diskutovat
@niv1986 píše:
Můj chlap dělá ve fabrice má 10 000..Platíme 7500 byt a máme jednu konsolidaci, kterou platíme 3000 a zbytek máme na jídlo a pod. věci. Vycházíme… musíme
Pokud kouříte, tak přestat… Zase spousta peněz na víc…
@niv1986 píše:
takže máte zhruba deset tisíc na vše… to taky ještě není tak hrozné, byly tu už mnohem nižší částky a holky psaly, že s tím vyjdou… ale záleží, co všechno platíte… co tak poslat manžela dělat někam jinam, kde si vydělá víc? Co umí? Nebo spíš co dělá?
Příspěvek upraven 18.10.13 v 14:13
Chtěla jsem hlavně vědět, jak to máte vy, kolik vám vše ztojí, hlavně kolik dáváte týdně za potraviny. Omlouvám se, že jsem tu diskusi, asi špatně sformulovala…
@Evelína555 píše:
To jak jsi mi psla, že jsem taky jedna blbá. To bych od tebe nečekala. Já si nestěžuji. Jen píšu, že nejsem za vodou. Kvůli mě plakat nemusíš. To ať si pláčekaždý kvůli sobě sám.
Ale proč vy nechápete, že zakladatelka to má těžké? Když já hloupá blbá jsem to pochopila? Vy tu jen myslíte sami na sebe a ne na druhé. Zajímá vás jen, že se vy máte dobře a že druhý to tak nemusí mít to vás nenapadne. Proč by tu jinak psala?
mohla by jsi mi ukázat kde píšu že jsi blbá? ![]()
A co mám chápat, už tu je několikrát zmíněno, že musí být konkrétní, když chce nějakou radu. Ona jediný co umí, je být sprostá. A prosím nepiš o mě, že jediný kdo mě zajímá jsem já, nic o mě nevíš a tímhle mě opravdu vytáčíš ![]()
@Hanka1 píše:
tak po tobe urcite nemajiale jestli maji po tobe financni gramotnost a po otci cestinu, tak budou v pohode
No tak ti teda děkuju
sem si při samém smíchu polila celou klávesnici vodou
![]()
@niv1986 píše:
Ty jsi supermatka…To byla sranda ne
nebyla, ja jsem supermatka, protoze moje deti maji same jednicky
, jsou krasne a chytre po mne a jeste budou hodne po nas dedit, takze i bohate, proste superdeti po superrodicich ![]()