Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@K-Black píše:
@niv1986 hele @Regina Hero má pravdu, prostě prachy ulejvej a nevycházej, třeba ho to donutí, až nebude na jídlo, oblečení atd.
přesně tak… ale když budou chybět, tak ne že budeš ubírat dětem, ale pěkně jemu… nebude večeře, nebude maso… nebude na jeho boty, první musíš přece dát dětem, on ať se víc snaží… blbý dotaz, ale to jsi ho takového už poznala nebo byl před dítětem jiný, víc vydělával?
@niv1986 píše:
Právě, že bych dětem chtěla dát daleko víc, zkusím ještě najíd si k tomu něco.,:roll: Jenže babičky pořád hlídat nechcou
co blbneš? myslím že ty děláš dost, máš tři děti, miminko, máš mateřskou a ještě pracuješ! on by měl zvednout zadek a jít dělat
pomáhá ti aspoň doma? nebo je u vás těch problémů víc, ne jen jeho práce. Já mám pocit že jo ![]()
@K-Black píše:
co blbneš? myslím že ty děláš dost, máš tři děti, miminko, máš mateřskou a ještě pracuješ! on by měl zvednout zadek a jít dělat
pomáhá ti aspoň doma? nebo je u vás těch problémů víc, ne jen jeho práce. Já mám pocit že jo
Máš pravdu těch problému je tady víc, ale je to na jinou diskusi.
@niv1986 že je u vís bída, je jasné. Včera jsem viděla platový výmer bratra jednoho známého kousek od vás. Za tu práci, co lidi kolem Brna berou 12-150 kč na hodinu, on tam má 55. Strašné. Ovšem to nic nemění na faktu, že tvůj chlap za moc nestojí. Ten můj jezdí s kamionem, jezdí mimo čr stavět stánky po veletrzích, občas chytne nějakej melouch třeba na vymalování bytu. Snaží se. Maká, abychom měli víc, jak těch 10 000, co máte vy. Protože to by jsme asi pošli hladem. Měl by se nad sebou zamyslet…
@Evelína555 píše:
To myslíte vážně? To by byl přece podvod.
teď reaguješ na co? ![]()
@niv1986 píše:
no, nepřekvapuje mě to… tak to většinou bývá… protože ten jeho přístup k práci, k řešení problémů či financí je odrazem jeho povahy… to o člověku hodně vypovídá… jako i jiné věci…lépe placená práce by to možná nevyřešila, ale otupila by možná hrany a bylo by to celkově o fous snesitelnější… a pak bys mohla začít řešit to ostatní, v čem je problém… ještě napiš, že o penězích rozhoduje on… a že si každou korunu musíš skoro vyprosit, zdůvodnit a nemůžeš se rozhodovat ty sama…
@niv1986 to jo, ale sama to bez snahy partnera nedáš. Nebo se udřeš
Prostě bych nějakou tu korunu odkládala ![]()
@niv1986 píše:
jasný. Ach jo, fakt mě to mrzí. A chápu že jsi z toho na nervy.
Budu muset, ted začal i pít a mám strach, že na všechno budu sama. Je toho na mě hodně, ale nechci se tady litovat, chci to zvládnout, třeba i bez toho chlapa ![]()
@niv1986 píše:
Mohl by dělat malířskou, ale tu nechce,protože by se na ni hodně nadřel
Niv, ale to by fakt potreboval majznout. My treba potrebujeme malovat po osmi letech, co tu bydlime. Uz jsme rozhodili site po malirich a cenove se to pohybuje kolem 25 tisic. Pritom si troufam rict, ze u nas se bude malovat fakt dobre - nizke stropy, malo nabytku, zadna velka okna, zadne vysoke stropy - proste zadna ratejna, takze sikovny malir to zvladne za ctyri pet dni. Za to by jste cela rodina mohli jet na krasnou dovolenou ![]()
Jinak kdybys potrebovala poradit s exekuci (byvalemu na alimenty), tak se ozvi pres SZ.
@niv1986 Klasika, chlapi jsou chlapi.. Ty se můžeš sedřít a na pitivo se vždycky peníz najde ![]()
Tak to bych ho teda nakopala do koulí! To by mému teda neprošlo. To je teda mazec