Výplata - vycházíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
18.10.13 13:46
@niv1986 píše: :lol:

bingo, viď.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
18.10.13 13:46
@Timinka píše:
bingo, viď.
:pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
18.10.13 13:47

Já tu moc nepíšu, jen čtu. Ale musím se zakladatelky zastat.Ona nepotřebovala slyšet rady od těch co vychází z výplatou dobře. Protože to píšou schválně jako výsměch. V dnešní době má každý půjčku, úvěry, hypotéky. A nevychází. Tak chtěla slyšet od těch, kteří to mají taky blbé. Jak to dělají, aby s výplatou vyšli. Protože těch horních deset za vodou sem nebude chodit a psát si. Každá kdo se tu chválí jak je bohatá a jak vychází, tak kecá. Nebo většina z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 13:47
@rozmary píše:
@K-Black Říkám že potřebuje pomoc :nevim:

nj, ale když neumí položit konkrétní dotaz. Nevím třeba, máme 20 000, 10 000 platíme bydlení, jak mám vyjít? tak se ji tu sejde takových rad. Ale i z jiných diskuzí je vidět jakým stylem komunikuje, a to je pak těžký něco konstruktivního poradit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35438
18.10.13 13:48

@niv1986 http://www. emimino. cz/diskuse/proc-snizit-alimenty-152030/
Nelži, že pracuješ. tady píšeš, že máš jen mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.10.13 13:49
@Evelína555 píše:
Já tu moc nepíšu, jen čtu. Ale musím se zakladatelky zastat.Ona nepotřebovala slyšet rady od těch co vychází z výplatou dobře. Protože to píšou schválně jako výsměch. V dnešní době má každý půjčku, úvěry, hypotéky. A nevychází. Tak chtěla slyšet od těch, kteří to mají taky blbé. Jak to dělají, aby s výplatou vyšli. Protože těch horních deset za vodou sem nebude chodit a psát si. Každá kdo se tu chválí jak je bohatá a jak vychází, tak kecá. Nebo většina z nich.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@K-Black píše:
No tak třeba toto je ukázkou jak madam komunikuje :roll:

https://www.emimino.cz/…idis-152964/

https://www.emimino.cz/…jcky-152271/

Já vidím, že potřebuje pomoc.Asi ty peníze nepotřebuje jen tak z plezíru. Co na tom nechápete? Je naštvaná. Kdo by v její situaci nebyl.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733

@Evelína555 nečetla jsem vše, psala že mají dvacet tisíc - na pětičlennou rodinu - takže tři děti - jaké mají platy a poplatky nevím. Za co dají nejvíce peněz, proč nevychází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Nejhodnější píše: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

ne jako fakt, jedna holka z baráku byla na zvláštní a holky šli na dvouletej obor dojička a kluci opravář mechanických strojů. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
18.10.13 13:50
@Evelína555 píše:

Chtěla slyšet že nevychází? Tak to by jsi se holčičko divila kolik sem chodí mamin, nebo holek co jsou na tom sakra dobře. Každý opravdu úvěr, půjčku či hypotéku nemá!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
209
@Tiger-lily píše:
@niv1986 http://www. emimino. cz/diskuse/proc-snizit-alimenty-152030/
Nelži, že pracuješ. tady píšeš, že máš jen mateřskou.

Mateřskou jsem měla a pak zpátky nastoupila do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
@K-Black píše:
nj, ale když neumí položit konkrétní dotaz. Nevím třeba, máme 20 000, 10 000 platíme bydlení, jak mám vyjít? tak se ji tu sejde takových rad. Ale i z jiných diskuzí je vidět jakým stylem komunikuje, a to je pak těžký něco konstruktivního poradit :nevim:

Jj, tu pomoc by měla hledat určitě jinde ;)

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
18.10.13 13:51
@Evelína555 píše:

jako fakt si myslíš, že jen horníích 1é tisíc vychází a ostatní se topí v dluzích? 8o

• Citovat
  • Upravit
3733

@niv1986 no tak to je super, že máš práci - takže dohromady máte platy 20 000?

Příspěvek upraven 18.10.13 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nemusíš mi děkovat. Já ale nevím jak to doma máte. Tak taky neporadím. Tady musíš psát jak pro blbé s čím chceš radu.Aby tomu rozumněli. :) Oni ti jinak nerozumí víš?
@niv1986 píše:
Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný