Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den mám dotaz sháním nějakou půjčku, ale né banku, která by mi půjčila, máte někdo s nějakou zkušenost můžete poradit děkuji. ![]()
@niv1986 pokud Ti nevadí úrok od 30 % výše a nejsi v registru, tak provident a pod.. ale zaplatíš mnohonásobně víc…
Někdy bych povinně ordinovala pořady typu Černé ovce nebo Krotitelé dluhů jako prevenci před cestou do záhuby. Ti lidé tam mají zkušeností víc než dost.
Byt tebou, tak si hodne rozmyslim zda ty penize opravdu potrebujes a proc ti je v normalni bance odmitaji dat, asi nejaky duvod bude.
Pokud nejsi perspektivní klient pro banku a nepůjčej ti, tak k tomu mají důvod… Opravdu tu půjčku potřebuješ? Já si brala bankovní půjčku a už nikdy nechci nikde nic dlužit, jednou mi to stačilo, několik let splácení, děsný závazek.
Né mi jsme si žádaly konsilidaci, tak uvidíme ale jo je to docela nutný ![]()
Tak ono existují i slušné nebankovní společnosti, které mají úroky lepší než většina bank, ale i tam musí člověk splnit vlastně stejné podmínky, aby mu půjčili, jako u té banky.
A do společnosti, které nic neprověřuje, do té bych fakt raději nešla…
@niv1986 takže sis chtěla vzít půjčku, abys umořila jinou půjčku? Vytloukání klínu klínem? Existují i finanční poradny, kam se můžeš obrátit, obrátila bych se na ně, abych si na sebe nevykopala ještě větší jámu než ve který jsi teď…
No tak zkuste nekolik bank, nebo jste se ptali jen ve sve? Nehnala bych se hned do nebankovniho sektoru.
@niv1986 tak nejdřív zkus tu konsolidaci.. a věř, že když si vezmeš půjčku na umoření jiné, tak se Ti to jen vymstí…
Tak zkus bank obejit nekolik, pokud vas vyhodi odevsad, zamysli se proc asi.