Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den mám dotaz: co všechno je třeba pro dosáhnutí konsolidace. Mi s manželem o to žádáme už rok a pořád nic, pořád se jim tam něco nelíbý. První to byla, že má malý plat, když už ho měl vyší, tak zase pro změnu, že si vzal něco na splátky at počká půl roku, a tak dále…Děkuji za odpovědi.. pokud máte zkušenosti, nebo radu do které banky zajíd. Mi máme čsob a nejsme spokojeni.
![]()
@niv1986 myslím, že není od věci zkusit bank víc. Já tohle řešila před pár lety a nakonec mi vyšli vstříc v KB. Není potřeba zůstávat u současné banky. Držím pěsti ve zdárné vyřešení.
@olousek35 píše:
@niv1986 myslím, že není od věci zkusit bank víc. Já tohle řešila před pár lety a nakonec mi vyšli vstříc v KB. Není potřeba zůstávat u současné banky. Držím pěsti ve zdárné vyřešení.
Děkuji moc a ještě jestly se můžu zeptat proč to jinde nevyšlo až v KB děkuji za odpoved
@niv1986 já se jinde jen ptala, v KB jsem začala řešit. Měli hodně podmínek a měla jsem problém, že jsem měla platby různě v měsíci, takže než došel výpis z jednoho místa, nebyl aktuální z druhého. Řešila jsem to snad 5 měsíců, ale vyřešila.