Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Úplně super, díky za zeptání. Pokud bych nevycházela, našla bych si lepší nebo druhou práci. ![]()
@niv1986 Hele, konec kecání a vybal teda, na co ses chtěla zeptat. Smeteme těch 20 stran a začnem odznova.
@Regina Hero píše:
víš, ono se stačí normálně zeptat… ale tak, aby bylo jasné, co chceš vědět nebo poradit… jestli se ti nelíbí poradit, že si máte najít práci, nebo že nechceš slyšet, že někdo vychází dobře, to už je bohužel tvůj problém… nejlepší by bylo hned v úvodu napsat, co chceš slyšet… myslím, že jsi nešťastná, naštvaná, asi i ve finanční tísni nebo minimálně nepohodě, blíží se vánoce, lidi šílí s nákupy a tobě z toho není zrovna do zpěvu… ale i tak nemusíš být sprostá a hned útočit, protože i s těmi chybami by ses tu dočkala nějakých rad a dost lidí by ti poradilo i rádo… ale ty to svým útočným tónem hned v zárodku zakřikneš… bohužel… zeptej se na něco konkrétního a vždycky dostaneš odpověď…
Já psala více diskusi, ale tohle se mi ještě nestalo, co ted..
nevím jestli máte zrovna všechny depku a musím to vyžrat zrovna já
@niv1986 pročetla jsem celou diskusi, jaký je tedy tvůj konkrétní dotaz se tě zde ptaly už asi 5×. Každý vychází s penězi, které má - protože musí.
Ptám se také, co přesně by ses chtěla dozvědět? Kde ušetřit, jak hospodařit, jak si přivydělat…
@niv1986 píše:
Mi třeba máme s manželem pro pěti členou rodinu 20 000 a musíme vijíd.
A ty pracuješ? Nedovedu si představit zaměstnat někoho, kdo má takovýto projev
![]()
@Nejhodnější píše:
A ty pracuješ? Nedovedu si představit zaměstnat někoho, kdo má takovýto projev![]()
![]()
Projev… nebo mě tu vytočily
@niv1986 píše:
Já psala více diskusi, ale tohle se mi ještě nestalo, co ted..nevím jestli máte zrovna všechny depku a musím to vyžrat zrovna já
Tak ještě jednou… na co ses teda chtěla zeptat? Možná to bude tím, že v jiných diskuzích ses zeptala na něco konkrétního… a dostala jsi konkrétní odpovědi… tady ses ptala na to, jak vycházíme a dostalo se ti odpovědí, že dobře (ve většině případů)… tak v čem je problém?
Představte si, že pracuji jako číšnice pět let. Mám školu zemědělku, moje děti se učí na samé jedničky… jsem obyčejná žena…nejsem učitelka tudiž nepotřebuji dokonalou češtinu. Jinak děkuji za diskuzi a za vaše urážky.
@niv1986 píše:
Představte si, že pracuji jako číšnice pět let. Mám školu zemědělku, moje děti se učí na samé jedničky… jsem obyčejná žena…nejsem učitelka tudiž nepotřebuji dokonalou češtinu. Jinak děkuji za diskuzi a za vaše urážky.
Stále nám tajíš důvod - otázku, této diskuze. Na konkrétní otázky odpovídáš uhýbavě. Mě to přijde jako řízená provokace, dělá ti dobře se s někým hádat nebo lidi naštvávat. Toto není urážka, jen konstatování. ![]()
Jak Ti máme poradit, když nevíme s čím? ![]()
@Drakelous píše:
@niv1986 pročetla jsem celou diskusi, jaký je tedy tvůj konkrétní dotaz se tě zde ptaly už asi 5×. Každý vychází s penězi, které má - protože musí.Ptám se také, co přesně by ses chtěla dozvědět? Kde ušetřit, jak hospodařit, jak si přivydělat…
Přešla mě chut ![]()
@K-Black je ročník 1986 - tak ještě nedělala státní maturitu…