Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@niv1986 píše:
Začal pít, protože už když jsem ho poznala docela hodně pil, ale kvůly mě přestal
děvče zlatý. Láska hory nepřenáší. To už by jsi mohla vědět. S tímhle chlapem to asi taky žádnou budoucnost mít nebude a jestli půjdete od sebe, tak si už prosimtě nenechávej ani po kratší, ani po delší známosti dělat žádný miminka, dětma chlapa neudržíš a budou to jen další a další chudáci ![]()
@berry4 píše:
![]()
děvče zlatý. Láska hory nepřenáší. To už by jsi mohla vědět. S tímhle chlapem to asi taky žádnou budoucnost mít nebude a jestli půjdete od sebe, tak si už prosimtě nenechávej ani po kratší, ani po delší známosti dělat žádný miminka, dětma chlapa neudržíš a budou to jen další a další chudáci
Dědičná chudoba se tomu taky říká.
Rozhodně si nepotřebuju udržet dítětem chlapa, nikoho nedržím. Uživyla jsem dvě děti sama dokážu to i ted, takové rady jsou určitě na… ![]()
O tom, že děti uživíš, nepochybuju. Je mi jasné, že pracuješ seč ti síly stačí. Ale taky by sis zasloužila mít se dobře, aby všechny starosti nebyly jen na tobě. Pokud chlap občas popíjí, tak bych se vůbec nestyděla nějakou korunu „odložit“. Když chce pít, tak ať si na to vydělá, třeba na brigádě, rodina je přednější.
Holka..On nikdy nepřestane..A ty budeš dál táhnout celou domácnost sama