Výplata - vycházíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
19.10.13 00:14
@niv1986 píše:
Začal pít, protože už když jsem ho poznala docela hodně pil, ale kvůly mě přestal

Holka..On nikdy nepřestane..A ty budeš dál táhnout celou domácnost sama :zed:

• Citovat
  • Upravit
29577
19.10.13 09:48
@niv1986 píše:
Začal pít, protože už když jsem ho poznala docela hodně pil, ale kvůly mě přestal

8o :roll: děvče zlatý. Láska hory nepřenáší. To už by jsi mohla vědět. S tímhle chlapem to asi taky žádnou budoucnost mít nebude a jestli půjdete od sebe, tak si už prosimtě nenechávej ani po kratší, ani po delší známosti dělat žádný miminka, dětma chlapa neudržíš a budou to jen další a další chudáci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.10.13 09:50
@berry4 píše:
8o :roll: děvče zlatý. Láska hory nepřenáší. To už by jsi mohla vědět. S tímhle chlapem to asi taky žádnou budoucnost mít nebude a jestli půjdete od sebe, tak si už prosimtě nenechávej ani po kratší, ani po delší známosti dělat žádný miminka, dětma chlapa neudržíš a budou to jen další a další chudáci :zed:

Dědičná chudoba se tomu taky říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.10.13 14:48

Rozhodně si nepotřebuju udržet dítětem chlapa, nikoho nedržím. Uživyla jsem dvě děti sama dokážu to i ted, takové rady jsou určitě na… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
19.10.13 18:24

O tom, že děti uživíš, nepochybuju. Je mi jasné, že pracuješ seč ti síly stačí. Ale taky by sis zasloužila mít se dobře, aby všechny starosti nebyly jen na tobě. Pokud chlap občas popíjí, tak bych se vůbec nestyděla nějakou korunu „odložit“. Když chce pít, tak ať si na to vydělá, třeba na brigádě, rodina je přednější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný