Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hanka1 píše:
tak to pevne nervy, asi je musis mit na pochodu - chlap malo vydelava a jeste zacina chlastat
Vím, že jsme asi špatně začly za to se omlouvám…Jen člověk tu chvýli pravopis neřeší ![]()
@niv1986 píše:
Budu muset, ted začal i pít a mám strach, že na všechno budu sama. Je toho na mě hodně, ale nechci se tady litovat, chci to zvládnout, třeba i bez toho chlapa
věřila bych tomu, že bez něho bys to zvládla i líp…
@niv1986 píše:
Vím, že jsme asi špatně začly za to se omlouvám…Jen člověk tu chvýli pravopis neřeší
v pohode - tak hezky vikend
@niv1986 píše:
Proto jsem asi, tak na všechny reagovala…
nj, to nech být ![]()
Já nevím, tak když se ten tvůj nechce sedřít
tak co třeba vzít k práci jen občasný melouch, třeba dvakrát do měsíce o víkendu někomu vymalovat byt? Jestli je na to šikovnej, mohlo by to něco hodit navíc. Pohrozila si mu někdy že bys taky mohla odejít když jemu se nechce dřít? Možná by ho to taky trochu nakoplo, přece jen máte třï děti a ty něco stojí ![]()
@niv1986 píše:
Budu muset, ted začal i pít a mám strach, že na všechno budu sama. Je toho na mě hodně, ale nechci se tady litovat, chci to zvládnout, třeba i bez toho chlapa
tak ono by to možná nakonec bylo lepší ![]()
To je teda chlap na zabití.
Už tak máte málo peněz a chlast do rozpočtu zasahuje hodně. Řešíte to nějak?
@K-Black Omlouvám se mimo téma, ale kde prosím tě bereš ty fotky, vždycky jsem u toho mrtvá.
My si taky nevyskakujeme. Manžel vydělá 25.tis.v Praze, na hypošku, náklady na bydlení, telefon, občas benzín na chalupu dělají cca 18 tis. Zbytek máme na jídlo, oblečení a bezlepkovou dietu pro dceru. Já jsem doma s mladým, mám neplacené volno-musí dohnat 1 rok, je na úrovni cca 2 letého dítěte, jsou mu 3. Jako dá se to, ale protože vím, že půjdu příští rok do práce/tedy doufám/,tak se to vydržet dá.
@rozmary píše:
Možná by taky bylo dobrý zjistit, proč začal pít
Začal pít, protože už když jsem ho poznala docela hodně pil, ale kvůly mě přestal
tak to pevne nervy, asi je musis mit na pochodu - chlap malo vydelava a jeste zacina chlastat