Výplata - vycházíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
18.10.13 15:09
@niv1986 píše:
Budu muset, ted začal i pít a mám strach, že na všechno budu sama. Je toho na mě hodně, ale nechci se tady litovat, chci to zvládnout, třeba i bez toho chlapa :nevim:

tak to pevne nervy, asi je musis mit na pochodu - chlap malo vydelava a jeste zacina chlastat :hug:

• Citovat
  • Upravit
209
18.10.13 15:09

Děkuju moc zte mi pomohly hlavně psychicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.10.13 15:12
@Hanka1 píše:
tak to pevne nervy, asi je musis mit na pochodu - chlap malo vydelava a jeste zacina chlastat :hug:

Vím, že jsme asi špatně začly za to se omlouvám…Jen člověk tu chvýli pravopis neřeší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.10.13 15:26
@niv1986 píše:
Budu muset, ted začal i pít a mám strach, že na všechno budu sama. Je toho na mě hodně, ale nechci se tady litovat, chci to zvládnout, třeba i bez toho chlapa :nevim:

věřila bych tomu, že bez něho bys to zvládla i líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.10.13 15:37
@niv1986 píše:
Vím, že jsme asi špatně začly za to se omlouvám…Jen člověk tu chvýli pravopis neřeší :roll:

v pohode - tak hezky vikend

• Citovat
  • Upravit
K-Black
18.10.13 15:38
@niv1986 píše:
Proto jsem asi, tak na všechny reagovala…

nj, to nech být ;)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
18.10.13 17:36

Já nevím, tak když se ten tvůj nechce sedřít :roll: tak co třeba vzít k práci jen občasný melouch, třeba dvakrát do měsíce o víkendu někomu vymalovat byt? Jestli je na to šikovnej, mohlo by to něco hodit navíc. Pohrozila si mu někdy že bys taky mohla odejít když jemu se nechce dřít? Možná by ho to taky trochu nakoplo, přece jen máte třï děti a ty něco stojí :think:

• Citovat
  • Upravit
17630
18.10.13 17:54
@niv1986 píše:

tak ono by to možná nakonec bylo lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.10.13 17:57

Možná by taky bylo dobrý zjistit, proč začal pít :think:

• Citovat
  • Upravit
35438
18.10.13 21:38

:? To je teda chlap na zabití. :pocitac: Už tak máte málo peněz a chlast do rozpočtu zasahuje hodně. Řešíte to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
18.10.13 21:42

@K-Black Omlouvám se mimo téma, ale kde prosím tě bereš ty fotky, vždycky jsem u toho mrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
18.10.13 21:48

My si taky nevyskakujeme. Manžel vydělá 25.tis.v Praze, na hypošku, náklady na bydlení, telefon, občas benzín na chalupu dělají cca 18 tis. Zbytek máme na jídlo, oblečení a bezlepkovou dietu pro dceru. Já jsem doma s mladým, mám neplacené volno-musí dohnat 1 rok, je na úrovni cca 2 letého dítěte, jsou mu 3. Jako dá se to, ale protože vím, že půjdu příští rok do práce/tedy doufám/,tak se to vydržet dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 21:54
@1024 píše:
@K-Black Omlouvám se mimo téma, ale kde prosím tě bereš ty fotky, vždycky jsem u toho mrtvá.

v rodinném albíčku ;)

• Citovat
  • Upravit
2969
18.10.13 22:06

@K-Black toš dobré stréc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.10.13 23:14
@rozmary píše:
Možná by taky bylo dobrý zjistit, proč začal pít :think:

Začal pít, protože už když jsem ho poznala docela hodně pil, ale kvůly mě přestal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný