Výplata - vycházíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
18.10.13 14:25
@Tiger-lily píše: :think: jo tak. Jak dlouho ještě máte splácet? Ty tři tisíce by se taky navíc hodily.

Bohužel nedávno jsme si to vzaly, takže ještě dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.10.13 14:26
@K-Black píše:
já to nechápu, chlap má 10 000, ty vyděláš 4000 kde bereš ten zbytek do 20 píše: Více

Mateřská a k tomu tu 4000 plus přidavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.10.13 14:27
@niv1986 píše:
Děkuji není co dodat… :jazyk: Paní chytrá

vic jsem ti psala na konci strany 25 a vic nemam co dodat. Mmch kdyz jsem byla na materske a mela jen 7.500,– na tri roky, tak jsem i z toho dokazala mesicne tisicovku usetrit, proste na co nebylo, to se nekoupilo. Pul roku po materske jsem byla bez mista. Delam na zkraceny uvazek

Příspěvek upraven 18.10.13 v 15:42

• Citovat
  • Upravit
K-Black
18.10.13 14:27
@Hanka1 píše:
no dovol :lol: hele nez nejakyho bohatyho staryho tak pro holky beru chudyho zajicka :mrgreen:

já to myslela že nebudeš chtít pro syna starou bábu, což ona bude. Až potom jsi napsala že máš dcery ;)

• Citovat
  • Upravit
35438
18.10.13 14:28

@niv1986 :think: Kolik myslíš, že bys potřebovala navíc, abyste vyšli v pohodě? Nemohl by jít chlap na brigádU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 14:30
@niv1986 píše:
Mateřská a k tomu tu 4000 plus přidavky

ale tak to není zas tak málo, to jsou tady opravdu daleko nižší částky a dá se s tím vyjít, i když asi ne roky :think: myslím že u vás by bylo řešení, aby chlap našel jinou práci. Na chlapa co má rodinu je 10 000 opravdu hrozně málo :think:

• Citovat
  • Upravit
29350
18.10.13 14:34
@niv1986 píše:
Alíky, které bohužel nedostávám… :(

máš je soudně stanovené? Tak pokud víš, kde ex pracuje, je nejrychlejší asi exekuce z platu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@K-Black píše:
zkratka svinutého metru.
:mrgreen: :mrgreen: lol
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
@K-Black píše:
ale tak to není zas tak málo, to jsou tady opravdu daleko nižší částky a dá se s tím vyjít, i když asi ne roky :think: myslím že u vás by bylo řešení, aby chlap našel jinou práci. Na chlapa co má rodinu je 10 000 opravdu hrozně málo :think: [/Já jsem ráda, že tu svou si takhle udržuji. Jinak chlap nikam nechce a nechce ani dojíždět, už jsem mu několikrát říkala, že na clapa to je málo a ještě do toho se soudím s bývalím o alíky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.10.13 14:36

Já jsem ráda, že tu svou si takhle udržuji. Jinak chlap nikam nechce a nechce ani dojíždět, už jsem mu několikrát říkala, že na clapa to je málo a ještě do toho se soudím s bývalím o alíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.10.13 14:37

@niv1986 tak to by chlap zasloužil lopatou do palice… nechce dojíždět… no, když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže… a dělat za desítku, když má tři děti a ženu na krku, to je téměř nezodpovědné… a co dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 14:37
@niv1986 píše:
@K-Black píše:
ale tak to není zas tak málo, to jsou tady opravdu daleko nižší částky a dá se s tím vyjít, i když asi ne roky :think: myslím že u vás by bylo řešení, aby chlap našel jinou práci. Na chlapa co má rodinu je 10 000 opravdu hrozně málo :think: [/Já jsem ráda, že tu svou si takhle udržuji. Jinak chlap nikam nechce a nechce ani dojíždět, už jsem mu několikrát říkala, že na clapa to je málo a ještě do toho se soudím s bývalím o alíky..

tak to je na prd, a jemu nevadí, že musíš pořád počítat? já myslím že za 15 by práci sehnal, a hned by bylo 5 navíc, teď vycházíte, tak by jsi si připadala jak královna s pěti tisíci navíc :think: Jenže to je těžký, když on nemá snahu, sakra :cert:

• Citovat
  • Upravit
209
18.10.13 14:38
@Regina Hero píše:
@niv1986 tak to by chlap zasloužil lopatou do palice… nechce dojíždět… no, když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže… a dělat za desítku, když má tři děti a ženu na krku, to je téměř nezodpovědné… a co dělá?

Dělníka ve fabrice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.10.13 14:40

Nevím člověk je rád, že aspon ta práce je, i když takhle na prd placená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.10.13 14:41

@niv1986 a ty máš rodičák nebo ještě mateřskou? Nešlo by zvolit si vyšší rodičák a být doma kratší dobu? Jak dlouho budete splácet ty tři tisíce? Nešlo by snížit splátky třeba na polovinu, i kdybyste měli víc přeplatit? Nebo chlap si nemůže najít brigádu ještě někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný