Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tiger-lily píše:jo tak. Jak dlouho ještě máte splácet? Ty tři tisíce by se taky navíc hodily.
Bohužel nedávno jsme si to vzaly, takže ještě dlouho
@K-Black píše:
já to nechápu, chlap má 10 000, ty vyděláš 4000 kde bereš ten zbytek do 20 píše: Více
Mateřská a k tomu tu 4000 plus přidavky
@niv1986 píše:
Děkuji není co dodat…Paní chytrá
vic jsem ti psala na konci strany 25 a vic nemam co dodat. Mmch kdyz jsem byla na materske a mela jen 7.500,– na tri roky, tak jsem i z toho dokazala mesicne tisicovku usetrit, proste na co nebylo, to se nekoupilo. Pul roku po materske jsem byla bez mista. Delam na zkraceny uvazek
Příspěvek upraven 18.10.13 v 15:42
@Hanka1 píše:
no dovolhele nez nejakyho bohatyho staryho tak pro holky beru chudyho zajicka
já to myslela že nebudeš chtít pro syna starou bábu, což ona bude. Až potom jsi napsala že máš dcery ![]()
@niv1986
Kolik myslíš, že bys potřebovala navíc, abyste vyšli v pohodě? Nemohl by jít chlap na brigádU?
@niv1986 píše:
Mateřská a k tomu tu 4000 plus přidavky
ale tak to není zas tak málo, to jsou tady opravdu daleko nižší částky a dá se s tím vyjít, i když asi ne roky
myslím že u vás by bylo řešení, aby chlap našel jinou práci. Na chlapa co má rodinu je 10 000 opravdu hrozně málo ![]()
@niv1986 píše:
Alíky, které bohužel nedostávám…
máš je soudně stanovené? Tak pokud víš, kde ex pracuje, je nejrychlejší asi exekuce z platu…
@K-Black píše:
ale tak to není zas tak málo, to jsou tady opravdu daleko nižší částky a dá se s tím vyjít, i když asi ne rokymyslím že u vás by bylo řešení, aby chlap našel jinou práci. Na chlapa co má rodinu je 10 000 opravdu hrozně málo
[/Já jsem ráda, že tu svou si takhle udržuji. Jinak chlap nikam nechce a nechce ani dojíždět, už jsem mu několikrát říkala, že na clapa to je málo a ještě do toho se soudím s bývalím o alíky..
Já jsem ráda, že tu svou si takhle udržuji. Jinak chlap nikam nechce a nechce ani dojíždět, už jsem mu několikrát říkala, že na clapa to je málo a ještě do toho se soudím s bývalím o alíky
@niv1986 tak to by chlap zasloužil lopatou do palice… nechce dojíždět… no, když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže… a dělat za desítku, když má tři děti a ženu na krku, to je téměř nezodpovědné… a co dělá?
@niv1986 píše:@K-Black píše:
ale tak to není zas tak málo, to jsou tady opravdu daleko nižší částky a dá se s tím vyjít, i když asi ne rokymyslím že u vás by bylo řešení, aby chlap našel jinou práci. Na chlapa co má rodinu je 10 000 opravdu hrozně málo
[/Já jsem ráda, že tu svou si takhle udržuji. Jinak chlap nikam nechce a nechce ani dojíždět, už jsem mu několikrát říkala, že na clapa to je málo a ještě do toho se soudím s bývalím o alíky..
tak to je na prd, a jemu nevadí, že musíš pořád počítat? já myslím že za 15 by práci sehnal, a hned by bylo 5 navíc, teď vycházíte, tak by jsi si připadala jak královna s pěti tisíci navíc
Jenže to je těžký, když on nemá snahu, sakra
@Regina Hero píše:
@niv1986 tak to by chlap zasloužil lopatou do palice… nechce dojíždět… no, když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže… a dělat za desítku, když má tři děti a ženu na krku, to je téměř nezodpovědné… a co dělá?
Dělníka ve fabrice
Nevím člověk je rád, že aspon ta práce je, i když takhle na prd placená…
@niv1986 a ty máš rodičák nebo ještě mateřskou? Nešlo by zvolit si vyšší rodičák a být doma kratší dobu? Jak dlouho budete splácet ty tři tisíce? Nešlo by snížit splátky třeba na polovinu, i kdybyste měli víc přeplatit? Nebo chlap si nemůže najít brigádu ještě někde jinde?