Výplata - vycházíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
18.10.13 13:51
@Evelína555 píše:
Já tu moc nepíšu, jen čtu. Ale musím se zakladatelky zastat.Ona nepotřebovala slyšet rady od těch co vychází z výplatou dobře. Protože to píšou schválně jako výsměch. V dnešní době má každý půjčku, úvěry, hypotéky. A nevychází. Tak chtěla slyšet od těch, kteří to mají taky blbé. Jak to dělají, aby s výplatou vyšli. Protože těch horních deset za vodou sem nebude chodit a psát si. Každá kdo se tu chválí jak je bohatá a jak vychází, tak kecá. Nebo většina z nich.

nemám žádnou půjčku, nejsem horních deset tisíc, a vycházím dobře. A víš proč? protože používám mozek a koupím jen to na co mám, takže když nemám na nový gauč sedím na starém atd. A před lety jsem dokázala vyjít s opravdu málem a opět nikdy jsem nepotřebovala půjčky a nesháněla konsolidace atd. prostě používám mozek ;) a můj muž teda taky, za 10 měsíčně by nedělal, když má tři děti.
A osobně nejsem člověk, který by se chlubil penězma, nebo machroval nad někým kdo je nemá.

• Citovat
  • Upravit
18.10.13 13:52
To by nám právě měla niv říct. Atˇjí můžeme poradit.
@Vermion píše:
@Evelína555 nečetla jsem vše, psala že mají dvacet tisíc - na pětičlennou rodinu - takže tři děti - jaké mají platy a poplatky nevím. Za co dají nejvíce peněz, proč nevychází…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
18.10.13 13:53

@Evelína555 Ať si najde nějakou pořádnou práci a peníze mít bude… jenže pochybuji, že ji někdo normální zaměstná… A brát si půjčky, to je fakt řešení :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
30913
@Evelína555 píše:
Já tu moc nepíšu, jen čtu. Ale musím se zakladatelky zastat.Ona nepotřebovala slyšet rady od těch co vychází z výplatou dobře. Protože to píšou schválně jako výsměch. V dnešní době má každý půjčku, úvěry, hypotéky. A nevychází. Tak chtěla slyšet od těch, kteří to mají taky blbé. Jak to dělají, aby s výplatou vyšli. Protože těch horních deset za vodou sem nebude chodit a psát si. Každá kdo se tu chválí jak je bohatá a jak vychází, tak kecá. Nebo většina z nich.

Ale clovek muze mit hypoteku a vychazet. Zakladatelka nechtela zadnou radu, diskuzi o setreni je tu dost a jsou ve vazsnem tonu, ne jako je tato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Evelína555 píše:
Nemusíš mi děkovat. Já ale nevím jak to doma máte. Tak taky neporadím. Tady musíš psát jak pro blbé s čím chceš radu.Aby tomu rozumněli. :) Oni ti jinak nerozumí víš?

ty jsi taky… že? :roll:

• Citovat
  • Upravit
29350
18.10.13 13:54
@Evelína555 píše:
To by nám právě měla niv říct. Atˇjí můžeme poradit.

ale na to jsme se jí tu ptaly už mockrát, s čím konkrétně chce poradit… ale číst myšlenky fakt neumíme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
18.10.13 13:54
@K-Black píše:
nemám žádnou půjčku, nejsem horních deset tisíc, a vycházím dobře. A víš proč? protože používám mozek a koupím jen to na co mám, takže když nemám na nový gauč sedím na starém atd. A před lety jsem dokázala vyjít s opravdu málem a opět nikdy jsem nepotřebovala půjčky a nesháněla konsolidace atd. prostě používám mozek ;) a můj muž teda taky, za 10 měsíčně by nedělal, když má tři děti.
A osobně nejsem člověk, který by se chlubil penězma, nebo machroval nad někým kdo je nemá.
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
18.10.13 13:56
Od tebe bych to nečekala. Máš pravdu, já mám taky půjčky. Taky nejsem za vodou, ale já jsem samoživitelka. Smůla, víš? On se se mnou život taky nemazlí.
@K-Black píše:
ty jsi taky… že? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.10.13 13:58
@Evelína555 píše:
Nemusíš mi děkovat. Já ale nevím jak to doma máte. Tak taky neporadím. Tady musíš psát jak pro blbé s čím chceš radu.Aby tomu rozumněli. :) Oni ti jinak nerozumí víš?

Mrzí mě jen, že se tady člověk, jen dočká urážek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
18.10.13 14:01
@niv1986 píše:

A co tady v této diskuzi teda chceš? 8o

• Citovat
  • Upravit
585
18.10.13 14:01

Fakt nechápu, kam se ta diskuze dostala. Prostě na blbou otázku, blbá odpověď. Pokud se zakl. nezeptá na něco konkrétního a pravopis je do očí bijící, tak to většina z nás považuje za srandu a vtipnou diskuzi pro odlehčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.10.13 14:02
@Evelína555 píše:

vyjít s výplatou, to ještě neznamená, že člověk musí být automaticky bohatý. To je jen o finanční gramotnosti. Nebo negramotnosti, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
@Nejhodnější píše:
@Evelína555 Ať si najde nějakou pořádnou práci a peníze mít bude… jenže pochybuji, že ji někdo normální zaměstná… A brát si půjčky, to je fakt řešení :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
@Nejhodnější píše:
@Evelína555 Ať si najde nějakou pořádnou práci a peníze mít bude… jenže pochybuji, že ji někdo normální zaměstná… A brát si půjčky, to je fakt řešení :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Psala jsem, že práci mám…jen tu na moravě kor v Bruntále.. není, tak dobře placená
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@niv1986 píše:
á
To, že ti někdo napíše, že vychází a nemá půjčky není urážka. Naopak, mohla by ses třeba přiučit, jak se to dělá. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 14:03
@Evelína555 píše:
Od tebe bych to nečekala. Máš pravdu, já mám taky půjčky. Taky nejsem za vodou, ale já jsem samoživitelka. Smůla, víš? On se se mnou život taky nemazlí.

co by jsi ode mě nečekala? :nevim: smůla že jsi samoživitelka, ale tvoje, moje ne :roll: ještě sepiš příběh jak je na tebe ten život zlej, třeba budu plakat :,(

Bože :zed: položím otázku a čekám na odpověď, jak jednoduché. Potom komunikuji a snažím se přijít na to, jak a kde ušetřit aby se třeba překonalo těžké období.
Je tu spoustu holek co umí z prdu vytvořit kuličku, je tu spoustu holek co rozumí financím a vždycky se tu poradí, ale potřeba KOMUNIKOVAT ne plivat jedovou slinu ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný