Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@niv1986 píše:
Jenomdo mě vy hvězdy
Jé, my se známe
?
Btw založila jsi podivné téma netéma, u kterého se vždycky lidi pobaví a jde se dál, kdyby sis ušetřila ty urážky, nebyla jsi tu za xxxx ![]()
@niv1986 píše:
Já nemám čas na vás a hlavně na pičoviny odpovídat
Tak nepiš..
@Poison Ivy píše:
Jé, my se známe?Btw založila jsi podivné téma netéma, u kterého se vždycky lidi pobaví a jde se dál, kdyby sis ušetřila ty urážky, nebyla jsi tu za xxxx
[
@Poison Ivy píše:
Jé, my se známe?Btw založila jsi podivné téma netéma, u kterého se vždycky lidi pobaví a jde se dál, kdyby sis ušetřila ty urážky, nebyla jsi tu za xxxx
@Poison Ivy píše:
Jo ty jsi ta
…
@niv1986 píše:
Já nemám čas na vás a hlavně na pičoviny odpovídat
tak si neodpovídej… jednoduché řešení, ne?
@niv1986 píše:
Ale tady o to vůbec nešlo že jo? Téma byloúplně jiné
Téma nebylo žádné..Nevím, jak ti to ještě vysvětlit..
Výplata-vycházíte? A my ti odpovíme..Ano, vycházíme..A co? Co má za smysl, tahle diskuse? A ještě začneš urážet a sprostě nadávat.. ![]()
@niv1986 píše:
Ale tady o to vůbec nešlo že jo? Téma byloúplně jiné
no a když ti někdo odpověděl a poradil nebo se zeptal, na co se vlastně chceš ptát, tak jsi ani neodpověděla… takže na otázku:"Kdo si s tím tady začal? Jednoznačně - ty…
@Regina Hero píše:
no a když ti někdo odpověděl a poradil nebo se zeptal, na co se vlastně chceš ptát, tak jsi ani neodpověděla… takže na otázku:"Kdo si s tím tady začal? Jednoznačně - ty…
Tak ted lžeš jak svin
Jinak, říká ti něco rčení „jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá?“
![]()
konečně jsi napsala vy a ne vi
Třeba se nám ještě podaří naučit tě pravopisu…