výplň pro hlavičku do Maxi-Cosi Priory XP

78
22.8.06 11:24

výplň pro hlavičku do Maxi-Cosi Priory XP

Ahoj,
nedávno jsme koupili Maxi-Cosi Priory XP a protože Andrejka v autě vždycky usne a padá jí hlavička na všechny strany, rozhodli jsme se dokoupit ještě výplň pro hlavičku. Koupili jsme ji v kamenném obchodě (660 Kč!) a až doma z návodu (který byl ve všech řečích - kromě češtiny ovšem) zjistili, že ji lze použít jen když jsou pásy v nejnižší poloze - pro nás je to tedy už k ničemu, protože máme pásy v poloze prostřední. Po delším dohadování a argumentaci, že jsme na to nebyli upozorněni a k výrobku není český návod, nám vrátili peníze.
Chtěla bych tedy na toto upozornit ty, kteří o koupi výplně uvažují.

(Nakonec jsme problém vyřešili koupí nafukovacího límce ve froté potahu, který se nasazuje zepředu na krček a krásně drží při spinkání hlavičku.)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
22.8.06 11:40

Martino, ted se mi teda nechce chodit do auta, abych to blize prozkoumala, ale my tam mame tu podlozku na hlavu a pasy jsou na stoprocent v prostredni poloze, protoze jsem je osobne zvedala (trvalo mi to asi hodinu, tak si to pamatuju;)
Takze to urcite lze. mate original MaxiCosi tu podperku? Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.8.06 12:07

Já taky nevidím důvod proč by neměla jít i do jiných pozic, však je to na zavazování, takže je jedno jestli protáhnete spodní či prostřední nebo nejvrchnější dírkou:-)
Nám to určo jde, máte opravdu originál a jak se tam připoutává? Ikdyž ta cena originálu odpovídá:-)
Hezký den Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.8.06 12:35

takhle vypadá náš origoš zmenšovák pro hlavičku v praxi:-)
 http://img.mimibazar.cz/…ka251710.jpg

HL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
22.8.06 13:49

Ahoj!

Mohla bych se zeptat jak se ty ramení pásy zvedají do vyšší polohy?
Sedačku jsme koupili na inzerát a nepřišli jsme na to jak se to dělá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.8.06 15:38

KIRA: Třeba tady http://www.spuntik.cz/?… je tam video instalace i nastavení těch pásů.

My už ji máme doma, podhlavník nemáme, ale uvažujem o něm. Ale když to tady čtu, tak nevím, jestli budu kupovat originál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.8.06 15:45

Ahoj,
výplň byla originál Maxi-Cosi, ale nepřipevňovala se na šňůrky, ale na takové umělé proužky se suchými zipy, které přilnuly přímo k potahu. A opravdu to šlo připevnit jen když byly pásy v nejnižší poloze.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario