Multimax Plus 0-36

139
14.8.06 09:31

Multimax Plus 0-36

Kdo máte, popř. jaký máte názor? A byla někde v crash testech?
Díky za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
14.8.06 09:43

Tyhle sedačky nevychází v testevch vůbec dobře, nevím kterej rok v testech byla nebo ne,stránku jsme si neuložila :? ale nejlíp vychází sedačky 0-13 9-18 a 15-36 kg. Ne moc dovbře 0-18 a 9-36…ale 0-36 top už je fakt síla teda...... stejně tím člověk neušetří a o bepečí nemůže být řeč..... :?
Teď žádnou sedačku nemát? Nebo je vám už malý vajíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.8.06 10:18

Uz mame vajicko tak tak, asi 3 cm pod okraj, tak se rozhlizim co koupit dalsiho. Tohle se mi libi, je tam klin kterym to jde naklopit pro nesedici dite, coz jeste nas prcek je a je to pomerne dost masivni a hluboke oproti jinym. I ta cena je celkem prijatelna. Kde by se dal najit ten test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
14.8.06 11:47

No to právě nevím kde ty testy byly. Něco bývá na www.idnes.cz tam se to dá vyhledat. Ale třeba Maxi-cosi Priori se dá taky naklopit že tam je mimi v leže jako ve vajíčku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.8.06 12:01

Google prolezl internet shora dolu, nasla jsem i stranky vyrobce ale asi nebyla testovana. Tak jsem napsala do Nemecka, jak kde dopadli. Objevila jsem nejakou jinou, starsi typ, s 3bodovym pasem, takovou uz na 1. pohled divnou, od nich, a ta dopadla moooooc blbe. :? Tak snad se polepsili. Kazdopadne jsem ted procetla starsi diskuze o sedackach pro 3 kategorie a jde mi z toho hlava dokola 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
14.8.06 12:47

Nejlepší je že sedačka s bnázvem Extra Safe apod. třeba vůbec neprojde testem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.8.06 16:28

Tak jsme ji koupili. Je to opravdu masivni kus, ma kovovy ram, unese i me :-)
Julda se ale zatim nemuze rozloucit s vajickem, ta velka ji moc nevoni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí