Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kdo máte, popř. jaký máte názor? A byla někde v crash testech?
Díky za informace
Tyhle sedačky nevychází v testevch vůbec dobře, nevím kterej rok v testech byla nebo ne,stránku jsme si neuložila
ale nejlíp vychází sedačky 0-13 9-18 a 15-36 kg. Ne moc dovbře 0-18 a 9-36…ale 0-36 top už je fakt síla teda...... stejně tím člověk neušetří a o bepečí nemůže být řeč..... ![]()
Teď žádnou sedačku nemát? Nebo je vám už malý vajíčko?
Uz mame vajicko tak tak, asi 3 cm pod okraj, tak se rozhlizim co koupit dalsiho. Tohle se mi libi, je tam klin kterym to jde naklopit pro nesedici dite, coz jeste nas prcek je a je to pomerne dost masivni a hluboke oproti jinym. I ta cena je celkem prijatelna. Kde by se dal najit ten test?
No to právě nevím kde ty testy byly. Něco bývá na www.idnes.cz tam se to dá vyhledat. Ale třeba Maxi-cosi Priori se dá taky naklopit že tam je mimi v leže jako ve vajíčku ![]()
Google prolezl internet shora dolu, nasla jsem i stranky vyrobce ale asi nebyla testovana. Tak jsem napsala do Nemecka, jak kde dopadli. Objevila jsem nejakou jinou, starsi typ, s 3bodovym pasem, takovou uz na 1. pohled divnou, od nich, a ta dopadla moooooc blbe.
Tak snad se polepsili. Kazdopadne jsem ted procetla starsi diskuze o sedackach pro 3 kategorie a jde mi z toho hlava dokola ![]()
Nejlepší je že sedačka s bnázvem Extra Safe apod. třeba vůbec neprojde testem. ![]()
Tak jsme ji koupili. Je to opravdu masivni kus, ma kovovy ram, unese i me ![]()
Julda se ale zatim nemuze rozloucit s vajickem, ta velka ji moc nevoni…