Výpočet těhu podle UTZ a MS

Anonymní
22.8.14 21:46

výpočet těhu podle UTZ a MS

Ahoj,

chci se zeptat jak moc se od sebe může lišit výpočet týdně těhotenství? Poslední menstruaci jsem měla od 12.7. ovulace tak měla proběhnout 2.8. S přítelem jsme se tulili jak 1.8. tak 2.8. pak 14dní jsme se míjeli a tak vlastně ani klasický pohlavní styk neproběhl. 16.8. jsem objevila // a 20.8. mi doktor potvrdil cca 3-4tt. Podle výpočtu dle menstruace jsem ale už tehdy byla 5+3tt. Je možné, že by se to mohlo až tak lišit? UTZ byl poměrně rychle hotový, řekl že je brzy na nějaké měření apod a že mám za týden dorazit i s přítelem, aby se mohl kouknout. :nevim:

Asi hledám chyby tam, kde nejsou… Tak se nezlobte a ošklivé komentáře si nechte pro sebe, děkuji. Ptám se jen pro jistotu, držíme to pod pokličkou a tak se nemám koho zeptat. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.8.14 21:55

Ahojky.ja ms nemela nekolik mesicu a najednou jsem nasla //.kdyz jsem sla na gyndu byl tam videt jen vacek a dr mi rekl ze jsem tehotna 3- 4tydny takze jsem byla asi v 5tt. U me se to termin porodu pocita podle velikosti miminka a to je pry presnejsi.tak zachovej klid.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.14 22:01
@Anonymní píše:
Ahojky.ja ms nemela nekolik mesicu a najednou jsem nasla //.kdyz jsem sla na gyndu byl tam videt jen vacek a dr mi rekl ze jsem tehotna 3- 4tydny takze jsem byla asi v 5tt. U me se to termin porodu pocita podle velikosti miminka a to je pry presnejsi.tak zachovej klid.

Ja jsem si pak říkala, zda nemyslel jako 3-4týdny od oplodnění, čili od ovulace. To by pak i sedělo. :nevim: Jen nad tím stále přemýšlím a trošku jsem se zalekla, zda není fazolka moc malá… Děkuji za ujištění :-)

• Citovat
  • Upravit
37
22.8.14 22:01

Ahoj, mně výpočty taky tak trošku nevychází, nikdo ti nedokáže říct v kolikátým týdnu/dni opravdu jsi. Podle velikosti to soudí podle tabulek, ale každé je jinak velké proto se tak můžou lišit.. neřešila bych :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 22:05

To vis ze me to taky zarazilo ale kdyz jsem se bavila pak s kamoskou tam mi rikala ze kdyby myslel 3 nebo 4tt ze by tam nevidel nic. takhle myslel ciste jen jak dlouho jsem tehotna respektive pred jakou dobou jsem otehotnela.bud v klidu a uvidisze priste uz uvidis vic.;-)

• Citovat
  • Upravit
24798
22.8.14 22:12

Při výpočtu podle MS se počítá s ovulací 14.den. Tys ji měla až 21. den, takže i dokonale tabulkové miminko by celé těhotenství bylo o týden „menší“. DO toho přidej odchylku měření…
Vůbec z toho nebuď nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.8.14 15:42

Já měla pravidelnou MS a termín se mi liší podle utz asi o 5 dní. Podle mě myslel dr. stáří plodu jinak by tam nic ještě neviděl. Přeju ať těhotenství prospívá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.24 22:18

Dobrý den chci se zeptat sice nečekám první dítě ale napíšu to narovinu poslední Ms jsem měla 4.9.2024 přijel mi přítel domu 18.9.2024 a já to měla dostat nedostala udělala jsem si 6.10 tehotensky test obyčejný kde vyšla druhá čárka ktera nešla vidět pak jsem si udělala 10.10 další digitální a ten mi ukázal že jsem týden až dva těhotná dneska jsem podle ms 15 týdnů proč tam mám jakoby o 2 týdny navíc a doktorka mi přitom na screeningu řekla že jsem otěhotněla 25.9 můžete mi stim někdo nějak poradit Moc děkuji za odpovědi nejlépe hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí