Výpověď - jak podat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
11.10.23 21:49

Výpověď jak podat

Dobrý večer, chtěla bych podat výpověď na brigádě smlouva je na DPP, kontaktovala jsem firmu, a napsala jim o dohodnutí schůzky, ale nereagují. Ještě jsem nepodává výpověď, je možné jí podat když si stáhnu z internetu nějaký vzor vyplnit vše potřebné a podat ho do firmy, nebo musím mít formulář od dané firmy kde mám brigádu, jak je to s výpovědní lhůtou děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35432
11.10.23 22:14
@Natynka193 píše:
Dobrý večer, chtěla bych podat výpověď na brigádě smlouva je na DPP, kontaktovala jsem firmu, a napsala jim o dohodnutí schůzky, ale nereagují. Ještě jsem nepodává výpověď, je možné jí podat když si stáhnu z internetu nějaký vzor vyplnit vše potřebné a podat ho do firmy, nebo musím mít formulář od dané firmy kde mám brigádu, jak je to s výpovědní lhůtou děkuji.

Na DPP je výpovědní lhůta 15 dní. Můžeš si stáhnout něco z netu a vyplnit tam údaje svoje a firmy. Pak stačí výpověď do firmy doručit. Buď osobně a necháš si tam potvrdit převzetí nebo to pošli poštou na dodejku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
11.10.23 22:50

Jak pise Janča, vzor z neru a podat. Pokud to das osobně na pobočku, podatelnu, nech si podacim razítkem potvrdit prevzeti s datem, nebo postou na doručenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat