Výpověď - jak podat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výpověď jak podat
Dobrý večer, chtěla bych podat výpověď na brigádě smlouva je na DPP, kontaktovala jsem firmu, a napsala jim o dohodnutí schůzky, ale nereagují. Ještě jsem nepodává výpověď, je možné jí podat když si stáhnu z internetu nějaký vzor vyplnit vše potřebné a podat ho do firmy, nebo musím mít formulář od dané firmy kde mám brigádu, jak je to s výpovědní lhůtou děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Natynka193 píše:
Dobrý večer, chtěla bych podat výpověď na brigádě smlouva je na DPP, kontaktovala jsem firmu, a napsala jim o dohodnutí schůzky, ale nereagují. Ještě jsem nepodává výpověď, je možné jí podat když si stáhnu z internetu nějaký vzor vyplnit vše potřebné a podat ho do firmy, nebo musím mít formulář od dané firmy kde mám brigádu, jak je to s výpovědní lhůtou děkuji.
Na DPP je výpovědní lhůta 15 dní. Můžeš si stáhnout něco z netu a vyplnit tam údaje svoje a firmy. Pak stačí výpověď do firmy doručit. Buď osobně a necháš si tam potvrdit převzetí nebo to pošli poštou na dodejku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak pise Janča, vzor z neru a podat. Pokud to das osobně na pobočku, podatelnu, nech si podacim razítkem potvrdit prevzeti s datem, nebo postou na doručenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit