Výpověď nebo ukončení dohodou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mezi dohodou a výpovědí je značný rozdíl. Zatímco s dohodou musí souhlasit jak zaměstnavatel, tak zaměstnanec, výpověď je jednostranný akt. „Souhlas protistrany s výpovědí není nutný. V případě, že je řádně doručena písemnou formou a jsou dodrženy veškeré náležitosti, je považována za platnou.
U dohody se pak zaměstnanec a zaměstnavatel mohou domluvit na termínu ukončení pracovního poměru, ale u výpovědi jim (až na výjimky) automaticky začíná běžet dvouměsíční zákonná výpovědní doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše: Více
Tak asi vi, co je co. Pta se, co je výhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdy ti rodičovská konci? U výpovědi máš dvouměsíční výpovědní lhůtu taky aby jsi to stihla. Budoucímu zaměstnavateli je to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se domluvite na dohodě mel by tam byt nejaky rozumny duvod. Treba nemoznost pece o dite. Jinak ti pripadne budou kratit podporu na UP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Já budu mít nárok na podporu po rodičáku, když bych šla na ÚP?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ano, ale tu minimální.
Je jedno jestli výpověď nebo dohoda, jen tam napiš, že to je z důvodu péče o dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Pokud bude žádat o podporu, tak se jí to bude počítat ze započítané náhradní doby (péče o dítě do 4 let), takže když si tam dá péče o dítě, tak ji je to k ničemu, stejně dostane 15%, 14%, 12% z minimální mzdy. Význam by to mělo, kdyby alespoň na 1 den nastoupila a poté dala výpověď (dohodu), to by se jí počítalo z pravděpodobného výdělku a místo 45% by měla 60% podporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Mezi výpovědí a ukončení pracovního poměru dohodou je pro tebe ten rozdíl, že v případě výpovědi bys musela dodržet výpovědní dobu.
Pokud bys stihla doručit výpověď ještě tento týden, tak pracovní poměr by ti skončil posledního července, jinak posledního srpna, pokud bys doručila výpověď až v červnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Vzhledem k tomu, že zaměstnavatel jí během RD dát výpověď nemůže, může dát výpověď jenom zakladatelka.
A pak je u krácení nebo nekrácení podpory jedno, zda byl pracovní poměr ukončen zaměstnancem ( tedy výpovědí ze strany zaměstnance), nebo dohodou - u obojího je třeba prokázat vážný důvod, aby podpora nebyla krácena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Více
Pokud do práce zpět nenastoupí, tak stejně dostane podporu vypočítanou z minimální mzdy. Tak je úplně jedno, jestli dá výpověď nebo dohodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, bude mi končit RD, a do staré práce nenastoupím, mezi tím jsme se přestěhovali 90 km daleko. Personalistka se mě ptá, jestli dám vypověď, nebo to ukončíme dohodou. Je v tom pro mě nějaký rozdíl ve vztahu třeba k budoucímu novému zaměstnavateli? Díky moc.