Výpověď při RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.6.15 21:39
@zpevanda píše:
a nebylo by jednoduššísi tu dovolenou nechat vyplatit? aby tam ta možnost nevznikla? Jinak to nazvání místa jinak není OK, to by ti soud pak dal za pravdu, že se chtěli jen zbavit tebe a ne že zaniklo místo…
To právě nelze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
14.6.15 22:34
@matkabagristy píše:
To nelze, lze čerpat řádnou dovolenou a k tomu rodičovský příspěvek
Nečetla jsem dobře;)
Příspěvek upraven 15.06.15 v 11:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
14.6.15 22:35
@matkabagristy píše:
@zpevanda jo, ještě to jde během řádné dovolené za MD.
To jde, ale výpovědní lhůta se přeruší při nástupu na RD, takže skončí stejně až po RD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
21.6.15 19:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz, pokud by někdo měl zkušenost nebo věděl, jak to je, budu ráda za radu. Nastíním situaci. Jsem už 6tým rokem doma s druhým dítětem (RP mi končí v srpnu 2015), kdy se ale má narodit dítko třetí, čili někdy od července 2015 budu přecházet na PPM. Mám smlouvu na dobu neurčitou. Zítra mám schůzku se zaměstnavatelem, který mě chce najednou vidět (účetní/personalista + vedoucí) a tak se trochu připravuju, že by to nemuselo být úplně příjemné setkání a snažím se zjistit, jestli mi třeba nemůžou dát výpověď nebo hrozí něco jiného. Na své místo bych se po třetí MD/RD ráda vrátila, chceme jen tři dětičky. Nevíte někdo, jestli mi můžou dát výpověď, když jsem teď na RD a budu plynule přecházet na PPM (zaměstnavateli jsem samozřejmě vše řekla už někdy v březnu), zaměstnavatel za mě vlastně platí tu PPM prvního půl roku než přejdu na RD, tak mě třeba napadlo, že se jim to nelíbí… Možná jsem jen paranoidní, je to strašně fajn zaměstnavatel v oblasti, ve které nic podobného snad nehrozí, ale říkám si, že je lepší být předem trochu informován a připraven. Díky všem za případné odpovědi.
Jak to vlastně dopadlo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní
21.6.15 20:27
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem nenapsala, byli jsme na horách. Opravdu jsem nakonec byla paranoidní a o výpověď se nejednalo. Díky všem za rady i podporu
- Citovat
- Upravit
21.6.15 20:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem nenapsala, byli jsme na horách. Opravdu jsem nakonec byla paranoidní a o výpověď se nejednalo. Díky všem za rady i podporu
tak to je fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meha
21.6.15 20:44
@Anonymní píše:
Tak super.
- Citovat
- Upravit