Výpověď ve zkušební době
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výpověď- zkušební době
Dostala jsem výpověď ve zkušební době můžu nastoupit na neschopenku.moc děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Animace píše:
Dostala jsem výpověď ve zkušební době můžu nastoupit na neschopenku.moc děkuji za odpověď
Výpovědˇjsi nedostala, je to rozvázání PP ve zkušební době. Proč na neschopenku? Něco ti je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, do 7 dní. Ale je to celkem průhledný, tak bych si to hodně rozmyslela jestli ti nic není a chceš přemluvit doktora k podvodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Animace píše:
Nastoupit můžeš, kam chceš - na věci to nic nemění.
Rozvázání pracovního poměru ve zkušební době už proběhlo, byla jsi o tom informována - takže tvou neschopenkou se na ukončení pracovního poměru nic nezmění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem dlouho kvůli dětem v karanténě ohledně covidu vrátila sem se zpet do práce a chytla mě krční páteře lékař mi chtěl dát neschopenku nechtěla sem aby mě nevyhodili tak sem chodila s límcem do práce a dostala sem stejně výpověď. krcni páteř mě bolí pořád tak sem to chtěla využít pořádně se vyléčit než najdu novou praci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Jo, do 7 dní. Ale je to celkem průhledný, tak bych si to hodně rozmyslela jestli ti nic není a chceš přemluvit doktora k podvodu.
Jojo, myslím, že by nebylo od věci, kdyby všechny tyhle neschopenky musel potvrdit revizák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 nepotřebuji přemluvit doktora k podvodu čekám momentálně na rehabilitace nosím límec 24 hodin bez něho to nedávám jen sem nechtěla neschopenku aby mě vyhodili a stejně se stálo proto se ptám jestli jde neschopenka pořádně to vyléčit a pak do nové práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Animace pokud to stihneš nastoupit do 7 dnů po ukončení toho pracovní poměru, tak na neschopneku můžeš, ale první dva týdny budeš doma zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Animace píše:
@JancaS84 nepotřebuji přemluvit doktora k podvodu čekám momentálně na rehabilitace nosím límec 24 hodin bez něho to nedávám jen sem nechtěla neschopenku aby mě vyhodili a stejně se stálo proto se ptám jestli jde neschopenka pořádně to vyléčit a pak do nové práce
Ano, tak jak jsem psala. Můžeš na ní nastoupit do 7 dní. Ale prvních 14 dní nemáš už placených.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit