Výpověď ve zkušební době

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
24.3.22 09:38

Výpověď- zkušební době

Dostala jsem výpověď ve zkušební době můžu nastoupit na neschopenku.moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33273
24.3.22 09:54
@Animace píše:
Dostala jsem výpověď ve zkušební době můžu nastoupit na neschopenku.moc děkuji za odpověď

Výpovědˇjsi nedostala, je to rozvázání PP ve zkušební době. Proč na neschopenku? Něco ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35551
24.3.22 09:56

Jo, do 7 dní. Ale je to celkem průhledný, tak bych si to hodně rozmyslela jestli ti nic není a chceš přemluvit doktora k podvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
24.3.22 09:57
@Animace píše:

Nastoupit můžeš, kam chceš - na věci to nic nemění.

Rozvázání pracovního poměru ve zkušební době už proběhlo, byla jsi o tom informována - takže tvou neschopenkou se na ukončení pracovního poměru nic nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.3.22 09:59

Byla jsem dlouho kvůli dětem v karanténě ohledně covidu vrátila sem se zpet do práce a chytla mě krční páteře lékař mi chtěl dát neschopenku nechtěla sem aby mě nevyhodili tak sem chodila s límcem do práce a dostala sem stejně výpověď. krcni páteř mě bolí pořád tak sem to chtěla využít pořádně se vyléčit než najdu novou praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
24.3.22 09:59
@JancaS84 píše:
Jo, do 7 dní. Ale je to celkem průhledný, tak bych si to hodně rozmyslela jestli ti nic není a chceš přemluvit doktora k podvodu.

Jojo, myslím, že by nebylo od věci, kdyby všechny tyhle neschopenky musel potvrdit revizák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.3.22 10:04

@JancaS84 nepotřebuji přemluvit doktora k podvodu čekám momentálně na rehabilitace nosím límec 24 hodin bez něho to nedávám jen sem nechtěla neschopenku aby mě vyhodili a stejně se stálo proto se ptám jestli jde neschopenka pořádně to vyléčit a pak do nové práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
24.3.22 10:05

@Animace pokud to stihneš nastoupit do 7 dnů po ukončení toho pracovní poměru, tak na neschopneku můžeš, ale první dva týdny budeš doma zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35551
24.3.22 10:06
@Animace píše:
@JancaS84 nepotřebuji přemluvit doktora k podvodu čekám momentálně na rehabilitace nosím límec 24 hodin bez něho to nedávám jen sem nechtěla neschopenku aby mě vyhodili a stejně se stálo proto se ptám jestli jde neschopenka pořádně to vyléčit a pak do nové práce

Ano, tak jak jsem psala. Můžeš na ní nastoupit do 7 dní. Ale prvních 14 dní nemáš už placených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat