Vyprazdňování v těhotenství

2.5.12 20:44

Vyprazdnovani v tehotenstvi

Dobry den, do poradny jdu az za par tydnu a proto se chci zeptat (pro svuj klid) i Vas budoucich maminek zde na emiminu. : ) Stava se mi, kdyz jdu curat, ze po vyprazdneni se me zacne bolet bricho… Pomuze mi az kdyz si (nevim jak to slusne napsat :D ) prdnu anebo jdu na velkou. To ta bolest hned prejde a mam klid… Mela jsem to uz i pred asi mesicem v oblasti zaludku, ale preslo to a pak se to presunulo niz. Nekdy az do zad. Pred par dny jsem byla na gyn vysetreni, delali mi test moci a ultrazvuk a vsechno je v poradku. Jen jsem jim zapomela o tomhle rict ja husa. Mela jste to nejaka? Jsem v 28 tt. Dekuji moc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14983
2.5.12 20:48

já si myslím, že je to úplně normální, jak se mění poloha orgánů, děloha a mimčo na všechno tlačí… já se kolikrát vyčůrám a jak se malá sesune, tak mě chytne docela nepříjemná bolest a tlak ;) když víš, že ti pomůže si ulevit nebo se vyprázdnit, tak víš příčinu a není se čeho bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 20:50

LadyTommy: moc dekuju za uklidneni :hug: byla jsem z toho docela vydesena… je to moje prvni tehotenstvi, tak me vsechno hned vydesi :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
2.5.12 20:56

já čekám taky první, mám TP 8.7. :palec: mě pořád chytají nějaké bolístky, ale stačí jít na záchod nebo si odpočinout a je to fuč, k těhotenství to patří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 20:58

ja 23.7. :D no ja krom tohohle nastesti nejak nic nemam… :) kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, bala jsem se, ze to bude horsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
2.5.12 20:59

@luckalucka737 mám to taky, úplně stejný průběh. Mívám pocit jako bych měla úplně napěchovaný močák nebo celkově mě začne tlačit podbřišek a vyprázdnění taky většinou pomůže. Poprvé mě to vyděsilo, protože dost trpím na záněty močových cest, ale tohle opravdu vypadá, že je normální :pankac: Jen já jsem teprve 15+0, tak nevím co mě tam tlačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 21:01

@Blešík no ja prave mela v zime dost problemu s mocakem, takze jsem se vydesila co to zas je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.12 21:03

Mě se v těhotenství paradoxně nechce jít čurat a na to, že mám plný močák mě upozorní až bolest :roll:
Jinak myslím, že v tomhle tt už je to tam všechno tak nějak namačkaný, že jakmile se tam udělá místo a močák splaskne, tak se hned honem hnou střeva na právě uvolněné místo :lol: Nemyslím, že by to něco znamenalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
2.5.12 21:05

poprvé jsem i byla pro jistotu na vyšetření na urologii, ale zánět nenašli, to si pak člověk přijde jak magor :mrgreen: přítel už si myslí, že si to vsugerovávám :nevim: tak doufám, že je to opravdu jen tím stlačením orgánů ;) . Popravdě mě trochu uklidnilo, že to netrápí jen mě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 21:05

„tak se hned honem hnou střeva na právě uvolněné místo“ :D predstavila jsem si, jak tam letej :lol: ale asi to tak bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 21:06

@Blešík no, to me taky uklidnilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
2.5.12 21:16

já zas byla v 9týdnu na ambulanci, protože mě dva dny v kuse bolelo v podbřišku a bolest vystřelovala do zad. Doktor se na mě koukal jak na debila, že to jsou jenom záda :roll: :lol: ono to těhotenství je plné nějakých bolestí :cert: ale dokud jim jde ulevit, tak je to ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 21:20

ten doktor je vadnej… :twisted: jak jsi to mohla vedet? Kdyby to bylo neco vaznyho a ty bys nikam nesla, zas by nadavali, ze jsi to zanedbala :pocitac: Me hodne trapila stolicka bolava… nez jsem se dokopala k zubari :D pritel me tam musel doslova vyhnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
2.5.12 21:39

Jojo, lepší jeden prd než deset doktorů. :D

• Citovat
  • Upravit
31594
2.5.12 21:44
@LadyTommy píše:
já zas byla v 9týdnu na ambulanci, protože mě dva dny v kuse bolelo v podbřišku a bolest vystřelovala do zad. Doktor se na mě koukal jak na debila, že to jsou jenom záda :roll: :lol: ono to těhotenství je plné nějakých bolestí :cert: ale dokud jim jde ulevit, tak je to ok :pankac:

tak v tomto bych skoro i řekla, že je dr blb, bolest do zad jde někdy i při mimoděložním… (a to že je jeden plod v děloza přeci neznamená, že druhý nemůže být ve vejcovodu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí