Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, víte někdo jak probiha výprodej v lidlu? Co mají v obchodě za nabídku? Děkuji. Slyšela jsem to teď v rádiu a nikdy jsem tam v době avizovaneho výprodeje nebyla.
Co jim zbylo z minulých kampaní, v každé prodejně různě. Jezdím vždy ráno cestou ze školky, někdy po osmé, u nás vždy v klidu, bez tlačenic a bitek a pořád velký výběr. Jak to bude v tom konkrétním vašem, těžko říct.
@Bong na tom velkym v Praze, kdyz si nekdo naplnil tasku, tak to vyslo na 100kc, pak vse co se neprodalo, tak za par korun, co vim…
@z1908 vetsinou tam maji co nevyprodali a maji na skladech, talze zalezi na tom, jal moc se u vas nakupuje. U nas je Lidl docela vyhlaseny, takze normalne tam moc nezbyva. A hlavne lidi jsou jalo magori a fakt strkanice
Matka se svým přítelem bydlí v Hodoníně a on tam chodil stát frontu každý den kdy byly výprodeje, celkem 3 dny.
každý den bylo naskladněno jiné zboží, nejen z prodejny o kterou se jednalo ale z celého Lidl světa ![]()
Plná taška stala 200,–
Donesl všechno..
Mamce krásnou růžovou softsheelku, sukně, šaty, sátky, svetry trika, sobě montérky, mikiny, tepláky.. Prostě vše. Zboží celkem tak za 5000 koupil za 600,– akorát je prej celkem psycho ten nával ale pouštěli dovnitř jen určitý počet lidí. Viděla jsem fotky… a fronta jak za totáče na banány
Děkuji za reakce. Nevím teda, jestli na to budu mít silu ![]()
A lokalita je praha
Ráno se tam chystám na kukačku. Ale jestli tam budou hrozny lidí a ucpané uličky, tak tam nevlezu
![]()
Zdravím. tak jsem tam přijela v 7.30 a žádné fronty. Měli chlapecká trika za půlku, chlapecká tílka také. Pak nějaké bundy. Mě zajímalo hlavně dětské oblečení. Tudíž celkem dobrý.