Tipy na zimní a vánoční výrobky pro 3letého

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
7.12.11 17:11

vyrábíme s dětmi

Ahoj potřebuji poradit nějaké tipy na nějaké zimní či vánoční výrobky(třeba z papíru nebo tak něco) pro mého tříletého syna.Nemám už žádné nápady a internet jsem snad už celý prolezla ;) .Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xxZuzana
7.12.11 17:20

ahoj, já s dcerou (28m) vyráběla vánoční ozdoby - vystřihla jsem kolečka ze čtvrtky, ona je vybarvila temperami a já pak děrovačkou udělala otvor a tím protáhla mašličku na zavěšení. Vyfasují je prarodiče, každý 3ks k zavěšení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7615
7.12.11 17:28

řetěz z papíru si pamatuješ ze školky… nastříháš proužky a pak je lepíte do kroužků.. jeden kroužek k duhýmu… nejlepší barevnej papír.

Napíchat do jablíčka nebo pomeranče hřebíček … nahoru vydlabeš dírku na svíčku… můžete nazdobit i rozinkama na páratku, mašličkou apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.12.11 17:53

My jsme dneska lepily s holkama vatu na sněhuláka :) Potom čepici na víc způsobů-čepice z tvrdého papíru a buď pokreslit,nebo vystříhat dírky a provlékat vlnu a nebo lepit kousky natrhaného barevného nebo balícího papíru.Ještě děláme zvoneček,dát temperu,přeložit na půl a ono se to obtiskne a vypadá to moc hezky.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
7.12.11 17:55

Jo a jenom tak pro inspiraci, moje album obrázků z netu, ze kterého čerpám já :)
 https://picasaweb.google.com/…2779/Tvoreni

• Citovat
  • Upravit
50
7.12.11 19:44

Moc děkuji za inspiraci…určo vyzkoušíme!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.12.11 19:06

Syn dělal ve školce čepici…Vystřihli čepici a namalovali na ní nějaké obrázky klovatinou,pomalovali těma křídama na papír a nakonec tu klovatinu z toho vymyli… vypadá to moc pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.1.12 16:35

Ahoj tak tetntokrát bych potřebvala prosím poradit nějaké výrobky k tomuto období nebo už třeba jarní.Budu ráda za všechny nápady.
Dík moooc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.9.12 14:32

Ahoj :mavam:
Prosím Vás o radu. Pomalu už začínám přemýšlet nad Vánocema a chtěla bych dát babičkám a prababičkám nějaký výrobek „jakože od prcka“ (20měs.). Vloni jsme dávali sádrový odlitek nožičky/ručičky, který se dá zavěsit na stromek jako baňka a letos bych ráda něco takového, jako je na obrázcích. Poradíte mi, co koupit za barvu, aby držela na baňce a nestékala a co na chňapku, aby se to hned nesepralo? Vůbec nic mě nenapadá :nevim:
Případně, jestli mi poradíte jiný výrobek, který zvládneme, budu ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.9.12 14:36
@MrsDuck píše:
Ahoj :mavam:
Prosím Vás o radu. Pomalu už začínám přemýšlet nad Vánocema a chtěla bych dát babičkám a prababičkám nějaký výrobek „jakože od prcka“ (20měs.). Vloni jsme dávali sádrový odlitek nožičky/ručičky, který se dá zavěsit na stromek jako baňka a letos bych ráda něco takového, jako je na obrázcích. Poradíte mi, co koupit za barvu, aby držela na baňce a nestékala a co na chňapku, aby se to hned nesepralo? Vůbec nic mě nenapadá :nevim:
Případně, jestli mi poradíte jiný výrobek, který zvládneme, budu ráda :palec:

ahoj na chňapky to budou určitě obyčejné barvy na textil, koupíš snad v každém papírnictví…Ty jen namažeš na ruku, obtiskneš, necháš 24 hodin zaschnout a vypereš…(určo ti tam poradí) ale co takhle hezkého na tu vánoční kouli fakt nevím i když vypadá to nádherně a i nápad je skvělý…že bych se inspirovala?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.9.12 14:42

Jéé tak ta baňka je krásná..to se nechám taky inspirovat..myslím, že postup je takový natřít dítěti ruku lepidlem..třeba to na ubrouskovou techniku..a pak ten obtisk..dát do barevného prášku…(možná by ani nemuselo být lepidlo..stačil by med..nebo sirup kukuřičný…)Určitě vyzkouším…a popřemýšlím co bych ještě udělala já s malým… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.9.12 14:51

To je krásná inspirace.fakt super.
Na chňapku určitě barvu na textil. Já mám barvy Pebeo. Jeden kelímek stojí kolem 80,– natřeš dítěti na ručku, obtiskneš, štětečkem dopíšeš text. Přes pečící papír přežehlíě a vydrží dlouho a i praní v pohodě.
To první bych řešila asi lepidlem. Třeba herkules by mohl držet a nebo barva na sklo či porcelán nějaká snadno nanesitelná :think:

• Citovat
  • Upravit
18305
17.9.12 14:54

K té baňce - existují i barvy na sklo, které jsou „zapékací“ - baňka s barvou se strčí do trouby tuším při 150 stupních a nechá tam 10-15 minut. Jen takový poznatek, známý říkal, že baňka musí být absolutně suchá, jinak praskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.9.12 15:51

Hele holky a kde se dá koupit ta průhledná koule? máte někde tip kde to sehnat? Barevný prášek se dá koupit u vietnamců v několika barvách (prodávají je tam jako zdobení na nehty) a lepidlo si seženu někde v papírnictví, ale ty koule fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.9.12 15:53

Loni měli průhledný tuším v Obi nebo podobném hobby marketu.
MYslím, že to bude pěkné i na jednobarevné. Ty jsem ale viděla jen plastové.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí

Pokladna