Vyrábíte pro děti?
- Fotoalbum (35)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já teď spíš háčkuji, když byly děcka malé tak jsem hodně šila, to bylo za totáče a v obchodech nic nebylo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem dodělala pro vnuky dvojčata soupravičky a ještě musím udělat jednu, protože starší vnuk, chce mít stejnou s bráchama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daša 2 píše:
Teď jsem dodělala pro vnuky dvojčata soupravičky a ještě musím udělat jednu, protože starší vnuk, chce mít stejnou s bráchama
Páni… máš můj obdiv ![]()
Mně sice pletení moc baví, ale nemám trpělivost plést něco 2×, natož pak ještě potřetí ![]()
Jen jednou jsem pletla kamarádovi na dvojčata, ale naštěstí pro mně chtěli pro každého z kluků jinou barvu, tak to se dalo zvládnout ![]()
Asi největší pletařský výrobek byl obří svetr na moji sestru, která má hodně přes metráček a půl… Bylo to ze tří balíků vlny a byla to šedý melír. Když jsem to sešívala k sobě, ani se mi to nevešlo do klína
A přítel to okomentoval slovy: „Pleteš slona?“
Když jsem jí ten svetr předávala, tak jsem z téže vlny upletla pidi svetřík kamarádce na půlročáka - no, jako srovnání super ![]()
A teď mně pěkně štve, že jsem to nevyfotila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja se taky pochlubim:
pletu a hackuju taky, ale spis jen saly, nebo capky, svetrik nejsem schopna dokoncit ani malinkej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je vse, co jsem zatim nasla…
ja kupuju latky rada na netu a spis v zahranici, mame ale i super zasoby po mame, z ceskych kamennych kramu taky neco, ale vetsinou nejsou vzorove nic moc a tady kousek od domu mame svadlenku a tam maji casto super latky ve sleve, tak jsem si toho hodne nahrabala.
vetsinou mam ale male kusy, ja se stejne moc do velkych projektu radsi nepoustim…
jinak strihy si bud vymyslim, nebo mam spostu casopisu a knih.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua
diky..... bavlnene vzorovane latky, to je moje, nejvic zeru puntiky a prouzky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se líbí takové, jak mají ty panenky na rukávech. Někdy si musím udělat radost a něco si naobjednávat. Tu v látkách nic nemají
Jenom co malá začne aspoň sedět, ať to hezky vynikne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua tak ty uz jsou ze zahranici, ja rada objednavam treba na etsy, nebo na dawande, jestli znate…jsou to treba jen ctverce, tak se z toho tolik neudela, ale na ruzne aplikace a drobnosti to staci. V cr jsem teda spokojena se sortimentem teda nikdy moc nebyla. Obcas meli peknou bavlnenou latku v sicim centru haišman v Praze.
ale jsou i nejake ceske eshopy, tusim ze jeden je nejak bellet.cz a tam maji i ty zahranicni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik
Taky miluju tenhle typ látek, mně právě zachraňují ty zásoby zděděné po babičce, jak se teď vrací retro styl, tak stále více zjišťuju, že v regálech mám po ní vážně doslova poklady… ![]()
Jsi šikulka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit