Vyrábíte pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
28.4.12 09:02

@Zuzka1973 diky…no prave na tyhle panenky bych potrebovala ten flaus, jestli si vzpominas.

Ja mam po mame taky spostu krasnych bavlnenych latek, s jemnym vzorem…hodne jsou ale ruzove, pac jsme same dcery. A uz pomalu ubyvaj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
28.4.12 09:14

@suik
Vzpomínám a když koukám na fotky, tak myslím, že by to šlo :)
Já si to předtím právě neuměla bez fotky moc dobře představit, ale te´d, když je vidím, tak by to mělo vyhovovat, ten materiál :)
Jinak u nás se látky někdy shánějí dost špatně, buď je to sice levné, ale hrůza, nebo naopak super, ale finančně nevýhodné…
Jsem čalounice, s potahovými látkami apod. problém není - na ty mám skvělého i levného dodavatele, ale škoda, že nemá sortiment rozšířený i na klasickou metráž… Jediné, co sem tam má, tak dekoračky, ale ty moc využít nejdou a nebo sem tam má nějaké to plátýnko s dětskými motivy, ale bohužel převážně velkými, takže na hračky či menší povlečení to taky není to pravé…
Někdy se poštěstí na netu něco sehnat, ale to bývá málokdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.4.12 09:23

@Zuzka1973 doted jsem pouzivala plst, ale to neni uplne to prave orechove i kdyz mam kvalitni.

detsky latky jsou vubec katastrofa. Nemam moc rada kycovity obrazky, tak mam docela problem si vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
28.4.12 09:38

@suik
To mi povídej… když po mně chce někdo ušít sadu do postýlky nebo do kočárku, tak sehnat něco normálního je děs… :roll:
Převážně si lidi koupí látku sami, ale převážně to neodhadnou s velikostí vzoru a pak se diví, že jsou velké prostřihy, když se aspoň na polštářek, peřinku a vak snažím umístnit motiv celý…
Mantíky už tak nevadí, ale stejně nostalgicky vzpomínám na dobu, kdy byly moje děti malé a v obchodech se válelo tolik nádherných látek, ale lidi tehdy skoro nešili - žilo se tehdy v jakési euforii nově otevíraných sekáčů se zahraničním zbožím :nevim:
Dodnes mně mrzí, že jsem tehdy nenakoupila něco do foroty ;)

Možná bych ti mohla kousek toho flauše poslat na ukázku, ty už sama poznáš, jestli to půjde nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
21.12.12 19:56
@AnastazieB píše:
Taky šiju - povlečení, kukličky, tepláčky, kalhoty, svrchňáčky a vkládačky do plen…

Dobrý den. A nemohla byste mi prosím zaslat střih na dětské povlečení? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
21.12.12 22:33

@klikařka na dětský povlečení není střih, to si musíš změřit a nastříhat ;) Zapínání udělej podle nějakého povlečení, co už máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.12.12 11:21
@AnastazieB píše:
@klikařka na dětský povlečení není střih, to si musíš změřit a nastříhat ;) Zapínání udělej podle nějakého povlečení, co už máš ;)

Fajn, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.1.13 18:38

Tak já se taky přidám. Nejdříve jsem o tom nechtěla ani slyšet, dostali jsme ve školce úkol udělat jakéhokoli draka a z čehokoli. Jelikož šiji, myslela jsem, že ho ušiji, ale nějak se to zvrtlo a výsledek je z papíru. Jsou dva.Pro každého jeden:

Jen nevím jakou barvou vybarvit ten podstavec na kterém ten drak stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat