Vyrážka u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
244
26.6.10 20:56

vyrážka

Ahojte,když jsem šla včera malou koupat zjistila sem že se trošku osipala kolem pupiku,zatím jsem to nechala tak.No a dnes má osipané celé bříško i zádíčka a hlavičku spíše tam jak jí rostou vlásky,a ručičky a nožičky zatím nic.Jsou to takové pupínky,já nevím asi bych to přirovnala kopřivce něco takového.Co si myslíte že to může být??????Malá má 6měsíců,je kojená a má i nějaké příkrmy zeleninové a ovocné.Příkrmy měla v posledních dnech stejné co už mám otestované a nevadí jí.Já sem nejedla nic neobvyklého(aspoň si myslím)až na květák který sem od porodu neměla až teď.Horečku zatím nemá.Není třeba jít na pohotovost,když zatím nemá horečku a stačí až v ponděli k mudr.????děkuju všem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
26.6.10 22:26

Ahoj!

Na pohotovost jít nemusíš. Pokud to bude kopřivka, tak nejspíš z něčeho, co snědla ona nebo i ty.
Pokud bys sem dala nějaké foto, tak by to bylo lepší.
Ale kvůli vyrážce bych se příliš neděsila, zvlášť pokud k tomu nemá teplotu.

Co teda jedla v posledních pár dnech?
Ono to může být opravdu z čehokoliv, i z toho hloupého květáku. Někdy se to těžko odhaduje. Ale je dobré udělat na čas nějaké to dietní opatření, tzn. ten květák vynechej a dávej jen ty méně riskantní potraviny.
Mělo by se to do pár dní ztratit. Pokud se to ztrácet nebude, tak se určitě poraď s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.6.10 22:32

foto nedám,nemám bohužel čím vyfotit.Přemýšlím co jedla i malá,ale všechno jako obvykle,přemýšlela jsem i že třeba se může stát že do přesnídávky(jablíčková)byla při výrobě zamýchaná i nějaké nezralé jablíčko.Jinak mám starosti,ale vím že někdy přehnané,no jo první dítě… :-D no uvidíme jak to bude zítra vypadat.jinak děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
26.6.10 23:02

A co potničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.6.10 08:21

potničky?to by mohlo být po celém tělíčku - bříško i zádíčka?možné to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
27.6.10 08:59

Tak jak vypadá dnes????
taky mě napadly potničky…mates měl kdysi taky po celém bříšku a na zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.6.10 10:28

tak zatím to vypadá že se to spíš ztrácí,více je to vidět u krčku ale kolem bříška se to ztrácí,uvidíme ještě večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
27.6.10 10:32

No vidíš.....asi fakt potničy…
dnes je teplo,tak se to může objevit zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.6.10 00:00

Lucko.o zkus koupat jen v čistě vodě, a pokud je to možné tělo mazat jen jednou týdně mlíkem a jednou týdně olejíčkem, my jsme měly to samé, ale jedině tohle jí zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.6.10 09:22

jinak vcera kolem poledne ji to teda vyskakalo uz i na nozickach a rucickach,ale brisko bylo lepsi a dnes uz nema skoro nic........ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí