Vyrážka a ospalky v očích

235
31.3.13 01:59

Vyrazka a ospalky v ocich

Ahoj holky, prosim Vas o radu, nasi Karolin je 5 mesicu a asi tak ctyri dny zpatky se u ni objevila, drobna cervena krupicka pod okem, jako na spodnim a castecne i hornim vicku. Soucasne s tim si zacala oci mnout. Myslela jsem, ze. Je to mydlem, ktere. Se ji tam pri koupani nedopatrenim caste ne dostalo. Vcera se to najednoi zlepsilo, flicky temer zmizely, mnuti temer ustalo. Ted se mi vz udila a kricela jak blazen, kdyz jsem rozsvitila, mela v kazdem oku jeden vetsi bily ospalek, coz nemiva. Uz zase spi, teplotu nema. Nevite co to muze byt? Zanet sppjivek, alergie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11818
31.3.13 03:05

Vyrážka nevím, ale ty ospalky vypadají na zánět. Mohla si tam zanést nečistotu, jak si oči mnula.
Jestli máš Ophtalmo-septonex, tak bych oči určitě vykapala, až se malá vzbudí. A kapat i přes den, uvidíš, jak se to bude vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
31.3.13 03:06

Dekuju moc za reakci, zkusim to, snad to neni alergie nenapada me na co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
31.3.13 03:18

Touhle dezinfekcí se každopádně nic nezkazí, používá se i pro novorozence. Přeju klidnou noc a ať je ráno líp! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
31.3.13 07:47

Tak rano se vzbudila a nic jen trosicku f jednom oku takovy malinky ospalek, ale bily nemelo by to byt pri zanetu zlite nebo nazelenale? Jse, z toho jelen na co by byla treba alergik.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.3.13 09:24

Kojis? jestli jo, vykapni mlickem, jako prvni pomoc je to moc dobre, casto to pripadny zanet zastavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
31.3.13 14:16

Jezishmarja, Delam preklepy jak blazen f v jednom oku bylo samozrejme mysleno v :) to jen, abych nebyla za negramota :D no uz nekojim :/ nicmene ted se mi to zda lepsi, zajimalo by me jesli by se takhle projevila nejaka alergie, kdyz je to jen kolem.oci? Ani nevim co bych na to dala…bydlime ve Francii, tak nevim jestli by se na to dalo tady neco volne sehnat krome nejake desinfekce,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
31.3.13 14:19

Opet preklep jestli bez T, omlouvam se pisu a koukam u toho na malou a hlidam omacku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek