Vyrážka a teplota u miminka

Anonymní
3.11.20 19:58

Vyrazka a teplota u miminka

Ahoj. Prosim o radu. Ja jsem nemocna, mam rymu, citim se trochu nemocne, ale extra mi nic neni. Hlava me nejak neboli atd..teplotu nemam… no a syn 11 mesicu ma 38,1 teplotu a osypana zada, jen zada. Jinak ji, pije.. smeje se. Je znat, ze mu neni hej a asi mu taky zacne ryma. Zitra zavolam Dr. a snad nebude problem, ze prijdu s nim ja, nemam kdo jiny by sel :roll: jeste k tomu mu rostou asi zuby, ale pridalo se to k te nemoci. Ale zarazi me, je normalni, ze syn ma jine priznaky a co muze byt ta vyrazka? Neoblekam ho moc, aby se tak potil. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.11.20 20:00

Dodam, ze ty zada ma osypana malymi, nepatrnymi pupinky. Nejsou ani moc videt a nejsou zarudle.

• Citovat
  • Upravit
72725
3.11.20 20:34

Ta vyrážka bude od toho, že se při teplotě zpoti.. Může být vše jen k těm zubum :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.11.20 20:42

Popravdě, při teplotě 38,1 a rýmě bych v téhle situaci k doktorovi nelítala. Šla bych, kdyby se přidal ošklivý kašel a nebo vysoké horečky. Doktor s ním stejně nic neudělá a kapky do nosu s antipyretiky koupíš v lékárně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.11.20 20:48
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosim o radu. Ja jsem nemocna, mam rymu, citim se trochu nemocne, ale extra mi nic neni. Hlava me nejak neboli atd..teplotu nemam… no a syn 11 mesicu ma 38,1 teplotu a osypana zada, jen zada. Jinak ji, pije.. smeje se. Je znat, ze mu neni hej a asi mu taky zacne ryma. Zitra zavolam Dr. a snad nebude problem, ze prijdu s nim ja, nemam kdo jiny by sel :roll: jeste k tomu mu rostou asi zuby, ale pridalo se to k te nemoci. Ale zarazi me, je normalni, ze syn ma jine priznaky a co muze byt ta vyrazka? Neoblekam ho moc, aby se tak potil. Diky

Zavolej dr. a uvidíš. Možná ta vyrážka vůbec nesouvisí s tou rýmou a horečkou, třeba to může mít i jídla. Nejedl něco co normálně nejí? My jsme byli s malou u dr. protože se osypala na bříšku, jenom na bříšku a dr. mi řekla že to má malá z mandarinek. Přitom je už párkrát jedla a v pohodě ale teď je jedla po dlouhý době a udělala se jí ta vyrážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.20 02:51

@Kaktusanda Ani jsem nevolala. Rano se usmal a rostou mu obe horni stolicky a dolni 2ky. Vsechno zaroven, takze se mu nedivim a horecka byla z toho. Nejspis jak se potil. Vyrazka se jinde neobjevila a ani se nezhorsila. Moje prvni decko a asi to moc hrotim no, ale to si clovek uvedomi az pak :D :nevim: ale vsem dik :)

• Citovat
  • Upravit
1394
7.11.20 09:05
@Anonymní píše:
@Kaktusanda Ani jsem nevolala. Rano se usmal a rostou mu obe horni stolicky a dolni 2ky. Vsechno zaroven, takze se mu nedivim a horecka byla z toho. Nejspis jak se potil. Vyrazka se jinde neobjevila a ani se nezhorsila. Moje prvni decko a asi to moc hrotim no, ale to si clovek uvedomi az pak :D :nevim: ale vsem dik :)

No tak oproti mě seš ještě v pohodě. Já jsem plašila kvůli každý prkotině. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky