Vyrážka a viróza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
28.2.11 19:56

Vyrážka a viroza

Ahoj, malá 15 m+s. se mi o víkendu osypala na obličeji, vypadalo to jako kopřivk (myslela jsem, že z ovoce) a svědí jí to,když usíná, tak si to škrábe. Dala jsem jí Fenistil a namazala pudrem a je to lepší. Radči jsem s ní zašla k doktorce a ta mi řekla, že má na krčku zvětšené uzliny a že to je asi viroza i ta vytážka, teploty nemá. Prý může do kočárku, ale ne na sluníčko, zrovna teď mají být slunečné dny :zed: . Mátě nkdo zkušenost, že by z virozy byla vyrážka? Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
28.2.11 20:12

Koncem ledna mel kluk kasel, sli jsme k dr a ta, ze je to viroza. A nasla mu ze je osypanej, na hrudniku i jsem si pripadala blbe, ze jsem o tom nevedela. Pak to i skrabal, taky dostal fenistil a xyzal. Dr si myslela, ze neco snedl, ale ja jsem si niceho nebyla vedoma. Mel to potom i na zadech. A jsem presvedcena, ze to bylo taky k te viroze. Na kontrole jsem to potom rekla dr a ona ze je to mozny. Po tydnu mu to zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
28.2.11 20:24

Já jsem měla vyrážku z virózy, sice v daleko vyšším věku :wink:, ale měla. Bylo to nepříjemné, pomáhal tekutý pudr a brala jsem prášky na alergii. Byla jsem s tím na kožním a doktorka řekla, že nejsem první kdo tam s tím ten týden přišel.
Ať je malá brzy v pořádku :hug:

Příspěvek upraven 28.02.11 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.2.11 20:26

Mladší syn měl taky vyrážku spojenou s virózou. Naštěstí rychle zmizela. Měl jí na bříšku, nohách a zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.2.11 21:26

starší syn to měl taky. neměl ani horečku, prostě se objevila vyrážka (vyskočilo to během dvou hodin) a začal pokašlávat a trochu kýchat, za pár dní to přešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí