Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, malá 15 m+s. se mi o víkendu osypala na obličeji, vypadalo to jako kopřivk (myslela jsem, že z ovoce) a svědí jí to,když usíná, tak si to škrábe. Dala jsem jí Fenistil a namazala pudrem a je to lepší. Radči jsem s ní zašla k doktorce a ta mi řekla, že má na krčku zvětšené uzliny a že to je asi viroza i ta vytážka, teploty nemá. Prý může do kočárku, ale ne na sluníčko, zrovna teď mají být slunečné dny
. Mátě nkdo zkušenost, že by z virozy byla vyrážka? Díky za info.
Koncem ledna mel kluk kasel, sli jsme k dr a ta, ze je to viroza. A nasla mu ze je osypanej, na hrudniku i jsem si pripadala blbe, ze jsem o tom nevedela. Pak to i skrabal, taky dostal fenistil a xyzal. Dr si myslela, ze neco snedl, ale ja jsem si niceho nebyla vedoma. Mel to potom i na zadech. A jsem presvedcena, ze to bylo taky k te viroze. Na kontrole jsem to potom rekla dr a ona ze je to mozny. Po tydnu mu to zmizelo.
Já jsem měla vyrážku z virózy, sice v daleko vyšším věku
, ale měla. Bylo to nepříjemné, pomáhal tekutý pudr a brala jsem prášky na alergii. Byla jsem s tím na kožním a doktorka řekla, že nejsem první kdo tam s tím ten týden přišel.
Ať je malá brzy v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 28.02.11 v 20:27
Mladší syn měl taky vyrážku spojenou s virózou. Naštěstí rychle zmizela. Měl jí na bříšku, nohách a zádech.
starší syn to měl taky. neměl ani horečku, prostě se objevila vyrážka (vyskočilo to během dvou hodin) a začal pokašlávat a trochu kýchat, za pár dní to přešlo ![]()