Vyrážka - atopický ekzém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
28.1.11 14:33

Kup si ten olejíček určitě uvidíš, že ta pokožka po koupeli je úplně jiná. Je to olejová přísada do koupele 200ml. Taky bych to mladýmu nemohla udělat a nekoupat. Mám dětskou doktorku, která je i alergoložka a fakt dobře poradí. A indulonu klasickou modrou. Nedám na ni dopustit. Sama mám problémy se suchýma rukama a taky si ji ráda máznu hi…Pak dej vědět jak ti ten olejíček vyhovoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
1.2.11 19:30

Ahojte,chtela jsme se zeptat taky jsme atopici,ale nastesti jen slaby.Tedka zrovna ma pod koleny vyrazky,ktere ho svedi a maji bile puchyrky.Muze se teda koupat a nebo byt radsi v suchu.Mazeme to PIMAFUCORTEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.2.11 16:42

Já koupu v té Linole pak namažu sudokrémem a je klid. Zjistila jsem, že je hodně důležité pod těma kolena v tom ohybu myslím hodně vysušit, ale fakt hodně. Náš mladý je má pořád skrčené ty nohy, tak mu je na chvíli přidržím a opravdu pořádně vytřu. Zatím jsem ho tam mazala jednou kortikoidama. Jinak zabírá to jak píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
2.2.11 17:03

Dik za odpoved,akorat se jeste zeptam ta Linola se da zakoupit jen v lekarne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.2.11 09:25

Já ji kupovala v lékárně. Nevím, jestli se dá koupit jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.2.11 09:28
lili8 píše:
Ahoj, mám prosbu. Syn (9měsíců), na krku se mu objevila vyrážka. Mudr nám napsala mast Locoid Lipocrem - mazat 4 dny. Pomohlo to, ale po dalších dvou dnech se vyrážka objevila znova. Nevíte co s tím. Mast od mudr nechci moc používat kvůli kortikoidům, které obsahuje. Děkuji za rady.

já malýho koupu v solamilu… pdostě do vany cca 10 cm vody dám 3 lžíce soalmilu a vyrážky vždycky zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.2.11 10:07

Jak jsem již už psala. Koupu v Linole pořádně vysušit a namazat tím sudokrémem a vždycky je to v pohodě. Vydrží dlouho na pokožce a může se používat pořád. Ale každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
3.2.11 13:05
Máka12 píše:
Já ji kupovala v lékárně. Nevím, jestli se dá koupit jinde…

Dik,tak jsem pro to poslala pritele.Jsem zvedava jestli z te lekarny neco donese :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.2.11 16:56

Určitě něco ano,ale co to bude to je ve hvězdách :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
3.2.11 18:39

Jo donesl oboji :palec: :palec: :palec: .Coz jsem opravdu necekala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.2.11 20:04

Na chlapi je spoleh :-D .Tak hlavně, aby to pomohlo. Budu držet palce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
5.2.11 08:59
mabit píše:
lili8 píše:
Ahoj, mám prosbu. Syn (9měsíců), na krku se mu objevila vyrážka. Mudr nám napsala mast Locoid Lipocrem - mazat 4 dny. Pomohlo to, ale po dalších dvou dnech se vyrážka objevila znova. Nevíte co s tím. Mast od mudr nechci moc používat kvůli kortikoidům, které obsahuje. Děkuji za rady.
já malýho koupu v solamilu… pdostě do vany cca 10 cm vody dám 3 lžíce soalmilu a vyrážky vždycky zmizí

Ahoj, prosím tě, to pomáhá ten škrob ze solamylu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
6.2.11 20:10

lili - jojo solamyl je dobrý, na potničky, kopřivku a nesuchý ekzém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
24.2.11 00:09

Zdravím :mavam:
Oživuji tuto diskuzi,protože bych potřebovala poradit…malému se udělala nějaká vyrážka z boku na stehýnku a lýtku,přes den to není ani tak červené,ale když ho večer koupu,tak trochu zčervená.Nevím právě jestli by to nemohl být atopický ekzém…co je divné je to,že ho to nijak nesvědí a nevnímá to,celkem to má už delší dobu a já myslela,že to zmizí až přejdou tyhle mrazy…nemizí to má to tam pořád,na omak je ta kůže suchá i když ho každý večer po koupání mažu.Jinde na těle to nemá,všude se píše,že to začíná v obličeji,ale on to má jen tady.Jednu nožičku má víc,na druhé jen trochu…Jde mi o to,jestli mám běžet k dr.a nebo ne,fotku taky bohužel nemám,takže těžko říct co to může být.Jestli to není nějaká jiná alergie.Dělá mi to starost.Jestli máte někdo podobnou zkušenost,pište…díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
24.2.11 00:30

Nemá to něco takového? tedy na fotu to není asi moc vidět, jsou to takové suché „koláčky“. Co se nás konkrétně týče, je to AE, ale zaboha nevím z čeho, když by měl být alergický jen na vejce, která nemá :zed: :zed: :zed:

Takže bohužel neporadím nic jiného než vysadit rizikové věci na cca měsíc a promazávat, promazávat, promazávat… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek