Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Čím perete? Nezměnila jsi nějaký prací gel? Alergie to může být. Zkusila bych dát fenistil 3× denně.
@Veru1987 Prací gel stále stejný. Fenistil vyzkouším, ten mě vůbec nenapadl.
Syn měl tyto fleky taky. Kvůli tomu jsme byli u dr.na odběrech kvůli celiakii. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, maminky,
prosím nemáte nějakou zkušenost s touto vyrážku (flekem) u dětí?
Postupně se to zvětšuje, ten na fotce je největší, ještě má jeden menší nad druhým prsíčkem a třetí na žebrech. Není to suché, nesvědí to. Potom má ještě pár menších flíčků na nožičkách a ty už suší jsou. Momentálně mažu Linolou a řekla bych, že se to zatím nehorší, předtím jsem zkoušela Just. Děkuji za vaše reakce.
Prosím napiste mi do zprávy. Mohu vám pomoci.
Dobrý den, můžete mi poradit co Vám pomohlo? Máme úplně stejnou vyrážku. Dcera 5 let
@Ivanka2016 Dobrý den, zkoušela jsem Fenistil gel a potom často mazala Linolou. Doktorce jsem to ukazovala, ta mi na to nic neřekla a časem to samo zmizelo.
Dobrý den, tak právě se mi u syna udělalo přesně to samé. K mudr jdeme až 30 tého. Nesvědí, nezvětšuje se, nemnoží, barva stejná, ale nemizí. Má pouze jeden pod prsem trochu víc k boku. Prášek používáme pořád stejný. Strava stejná. Za jak dlouho vám to zmizelo? Pomohlo vám na to něco? Mudr po tel řekla, že to může být velmi tvrdou vodou a tak dávat do vody olejíček. Tak nevím.
Ještě si říkám, že to má na místě, kde prakticky pořád tře rukou a proto si to pořád dráždí a hůř hojí…? ![]()
Dobrý den, maminky,
prosím nemáte nějakou zkušenost s touto vyrážku (flekem) u dětí?
Postupně se to zvětšuje, ten na fotce je největší, ještě má jeden menší nad druhým prsíčkem a třetí na žebrech. Není to suché, nesvědí to. Potom má ještě pár menších flíčků na nožičkách a ty už suší jsou. Momentálně mažu Linolou a řekla bych, že se to zatím nehorší, předtím jsem zkoušela Just. Děkuji za vaše reakce.