Vyrážka, flíček na tváři, může být z chladu?

4733
3.1.14 12:27

Vyrážka, flíček na tváři

Zdravím všechny :mavam:.
Chtěla jsem se zeptat, zda vás někoho nenapadá, o co by se mohlo jednat, co je to za vyrážku, viz. foto. Malýmu se to objevilo už asi před měsícem, byl to maličký flíček, skoro neviditelný, byli jsme u dr. na očkování, ani si toho nevšiml, mě to nenapadlo, se zeptat. Ale teď se mu to právě dost zvětšilo, jakoby zarudlo. Mamka mi říkala, že si myslí, že je to ze zimy, z chladna, prostě z počasí, ať to zkusím mazat kalciovkou. Tak přemýšlím, jestli s tím neskočit raději k dr. Což by bylo možné nejdřív příští týden, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
3.1.14 12:43

@Anys mne to prijde jako ekzemek, treba reakce na novou slozku jidla. U syna jsem to vysledovala po jablkach, ktere jsou zakladem skoro kazde presnidavky :?
Muze to byt i z chladu, mivam take v mrazech jeden na tvari… Take se mu to mohlo zhorsit prave po ockovani. Kalciovka nic nezkazi, ale zkusit vysledovat, jestli to nezpusobuje nejaka slozka potravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.1.14 13:16

Neco podobného se udělalo malé cca před 10dny. Sice ne na tvari, ale na levem boku. Přijde mi to jako ekzémek (sama jsem na ne taky trpěla a trpim), zatím ji to promazávam a zeptam se našeho dr., jdeme k němu za chvili na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
3.1.14 13:49
@AniNevim píše:
@Anys mne to prijde jako ekzemek, treba reakce na novou slozku jidla. U syna jsem to vysledovala po jablkach, ktere jsou zakladem skoro kazde presnidavky :?
Muze to byt i z chladu, mivam take v mrazech jeden na tvari… Take se mu to mohlo zhorsit prave po ockovani. Kalciovka nic nezkazi, ale zkusit vysledovat, jestli to nezpusobuje nejaka slozka potravy.

Tak přesnídávky ovocný dávám taky, že by to bylo ono 8o, to mě nenapadlo, že by z jídla, zkusím to vysledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
3.1.14 13:50
@Kračunka píše:
Neco podobného se udělalo malé cca před 10dny. Sice ne na tvari, ale na levem boku. Přijde mi to jako ekzémek (sama jsem na ne taky trpěla a trpim), zatím ji to promazávam a zeptam se našeho dr., jdeme k němu za chvili na kontrolu :)

Tak dej když tak pak vědět ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.1.14 14:01

@Anys drzim palce, at se zadari. Mne to trvalo dlouho, vubec by me to totiz nenapadlo, protoze jablicko se dava mezi prvnim ovocem apod. Pak jsem zkusila jablka az po par mesicich, opet mel malicky flicek, opet na tvari. Ale po dalsim pul roce uz to bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.1.14 15:53

Tak my to nemame ekzém, ale maličký hemangiom, který by mel do roku zmizet… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek