Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máte někdo zkušenosti s výrobky od OKG na léčbu AE?
Co na něj používáte vy? Malímu budou 3r, zkoušeli jsme leccos, kortikoidy nepomáhají, zlepší se mu o jen při aplikaci, po vysazení to má zpět
@maia79 díky, mě nabízeli nějaký dvě věci, a pomalu za litr, to bylo užívat vnitřně, a pak mazat a rybí tuk..
rybí tuk má od Marťánků (blééé), to koupím čištěné kapky a mažu konopnou mastí a zatim se mu to ztrácí.. ale nenašla jsem jsem přípravek, po kterém by se to ztratilo uplně
Protože musíš eliminovat příčinu, na základě které se ekzém zhoršuje.
@Raduš.ka44 jenže já ještě na žádnou nepřišla..
to co se doporučuje nejčastěji jako ryby, mléko, čokoláda, oříšky mu nedávám, občas teda tu čokoládu ale ne denně a málo.. ![]()
snažím se vyhýbat éčkům a dál už mě nic nenapadá
Ahoj, nevím jestli je to k tématu, ale zkušenost mám čerstvou, muj syn trpí na prdíky a to hodně, celé dny jen pláče, zkoušela jsem vše, pak jsem se dočetla o přípravku emulips od této firmy, dealerka semnou komunikovala a ujištovala mě, že je to pro miminka neškodné a že jim to prospívá a že prdíku se zbaví, pak semnou hodně komunikovala ještě jedna dealerka, radila mi jak mám dávkovat, synovi jsem to podávala 14 dní, učinky prý do týdne, ale u nás nic, zkusila jsem to i na sobě, trochu to zafungovalo, ale podle mě žádná zázrak ![]()
@pampalin není to jen jídlo, ale snažím ser doma nemít prach, nepoužívám aviváž, prášek gel senzitive, bavlnu, ne umělotinu, nekoupeme, jen se rychle sprchuje..
@Zizalka má to nejvíce na pod koleny v ohybu a v ohybu rukou, tam to má stabilně.. občas se mu to dělá v ohybu u genitálií někdy i na..
objevil se mu ve 3m žívota po očkování asi (byl kojený)
mám za to, že to má z jídla z toho důvodu, že měl angínu a salmonelu v září a při průjmu a hladovnce exem naprosto vymizel, navrátil se až se stravou
Co zkusit vynechat třeba mléko a mléčné výrobky? Pokud to nezabere, zkusila bych vynechat lepek. Ideálně aspoň 3 týdny.
@pampalin nn má to už od prvního očkování.. ale nikdo v rodině to nemá.. ![]()
@Zizalka mléčné výrobky nezabrali… to nevim jak bych mu vysvětlila, že si třeba nedá rohlík..jinak lepku moc nemá, jen to pečivo k snídani
@xsaleen Nevím, podle mého to má prcek v sobě a to očkování tomu prostě pomohlo, aby to propuklo.