Vyrážka kolem očí

351
9.5.14 17:56

Vyrážka kolem očí

Dobrý den, dnes jsem u svého dvouletého syna shledala vyrážku kolem očí. Po obědě šel spát a když se vzbudil přišel s drobnými červenými tečkami kolem obou očí (vypadá to jako by popraskali žilky, třeba když se dělá cucflek) :nevim:.Žádné jiné projevy nějaké nemoci nemá…Budu vděčná za každou zkušenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7899
9.5.14 18:03

No podle popisu to vypadá na petechie, Nebrečel dnes třeba nějak hodně? Bývá to v obličeji z nějakého přetlaku a pak popraskají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22063
9.5.14 18:04

Alergie na něco…? Copak dneska jedl?
Kosmetika, mýdlo…? Moje dcera jeden čas trpěla šílenou vyrážkou na rukou…než jsem zjistila, že si v koupelně po WC a po procházce sice řádně myje ruce mýdlem a řádně osuší - ale potom si na ně to mýdlo ještě jednou dodatečně napatlá a rozetře, protože „to je takový krémíček, mami, aby mi voněly“.
Děti v nestřeženém momentu realizují lecjaký nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
9.5.14 18:08

Jéééj děkuji, teď jsem vybavila že jsme mu před spaním odsáli rýmu, tak u toho ječel :(.Tak to by mohlo být ono, to se mi strašně ulevilo, bála jsem se co to bude…Taky mě to mohlo napadnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
9.5.14 18:09

@kristin11 Tak to bude nejspíš od toho, jen to může trvat než to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.3.23 21:04

Dobrý večer, obracím se na vás s dotazem. Vím, že kožní by mi pomohl hned ale z důvodu práce si nemůžu zajít k doktorovi během 2 dnů a tím, že pracuji v obchodě mezi lidmi, tak se cítím nepříjemně.
Chtěla jsem se zeptat, zda jste neměla některá z vás vyrážku, co mám okolo očí.
Alergii na nic nemám, používám přípravky dlouhodobě, takže něco z kosmetiky to udělat nemohlo. Nevíte jak tohle aspoň trošku uklidnit? Neštípe to, nesvědí to, nepálí to.. jen cítím, že něco okolo očí mám. Možná to mám v hlavě a kdybych se nedívala do zrcadla, tak o tom ani nevím. :D Tak prosím, prosím.. nemáte nějaké babské rady? V práci nosím culíky, což to půjde vidět ještě 2× vic. Achjo.😤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 18:31

Holky, syn 26m už skoro týden kašle, dnes se přidala i slabší rýma. Teplotu nemá. A teď po spinkání jsem objevila kolem očí tyhle tečky. Nikde jinde je nemá. Z čeho by to mohlo být? Má to na obou stranách takhle u očí

• Citovat
  • Upravit
15430
13.6.23 18:53
@Anonymní píše:
Holky, syn 26m už skoro týden kašle, dnes se přidala i slabší rýma. Teplotu nemá. A teď po spinkání jsem objevila kolem očí tyhle tečky. Nikde jinde je nemá. Z čeho by to mohlo být? Má to na obou stranách takhle u očí

Petechie z toho kašlání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 20:57

@ivašot. Moc děkuju. Musela jsem vygooglit, vůbec neznám. Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie