Vyrážka na bradavce a kojení

Anonymní
17.3.11 09:36

Vyrážka na bradavce a kojení

Dobrý den maminky,
mám 9M syna, plně kojím :-) . Asi před 3 dny se mi na jednom prsu udělala bolestivá vyrážka, jsou to takové červené pupínky :-( . Mažu bepantenem a moc to nepomáhá, při kojení trpím jak kůn :roll: . Neznáte to některá? Vylezlo mi to zničeho nic, prostě mě ta bradavka začala strašně svědit, a přes noc se mi udělaly ty pupínky… Taky si říkám, aby malý něco nechytl… Na druhém prsu nic. díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1712
17.3.11 09:45

Já ti neporadím, co by to mohlo být, ale raději bych z toho prsu nekojila a jen odstříkávala a kojila jen ze zdravého, jak už jsi psala, aby to nechytl i malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
17.3.11 11:08

Taky bych to viděla na kvasinky…namaž genciánou,sice budete krásně obarvení,ale pomáhá to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.11 11:55

já právě nevím, nikdy jsem to neměla, na laktační lize mi poradili Canesten, malý v puse zatím nic nemá :think:

• Citovat
  • Upravit
141
17.3.11 12:28

Ahoj,

taky jsem měla. Co já se kvůli tomu naběhala. 2 kožařky mi nebyli schopné říci co to je. Nakonec to byla kvasinka a pomohl mi až pediatr mého dítka, který mi napsal Pevaryl. Před tím jsem zkoušela canesten a fialku - nezabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.11 12:48
Lenkae píše:
Ahoj,taky jsem měla. Co já se kvůli tomu naběhala. 2 kožařky mi nebyli schopné říci co to je. Nakonec to byla kvasinka a pomohl mi až pediatr mého dítka, který mi napsal Pevaryl. Před tím jsem zkoušela canesten a fialku - nezabraly.

Lenkae a to se nedá koupit bez receptu? Na kožní ani nepůjdu, jsem z malého města, kožní je tady jednou za týden musí se objednávat a ještě je nepříjemná jak svina :(
Pediatričku máme super, zkusím za ní zajít.. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.11 07:58

Tak jsem nakonec šla na gyndu, vyfasovala 2 mastičky, co to je mi dr, neřekl.. Betadine a Triamcinolon, tak snad se to spraví :palec:
Každopádně koukal na to dost vyjeveně :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek