Bezvaječné piškoty

9133
14.3.11 17:05

Bezvaječné piškoty

Ahoj :mavam:
Prosím muže mi někdo poradit,kde sehnat bezvaječné piškoty?
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
14.3.11 17:09

Myslím, že nic takového neexistuje. Piškoty prostě musí být z vajec. Znám různé bezlepkové, ale bezvaječné jsem nikdy neviděla. K čemu to potřebuješ? Já mám dítě alergické na všechno možné včetně vajec, ale piškoty jsem nikdy neřešila - dostával křupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.3.11 17:13

v globusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
14.3.11 17:20

Malej je alrgický na mléko a vejce.Křupky mu dávám,ale chtěla jsem taky nějakou sladkou ňamku.Taky jsem je chtěla použít do dortu k prvním narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
14.3.11 17:20

Globus tedy zkusím,děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.3.11 17:50

Tedy slyším prvně, že by byly piškoty i bezvaječné .. nechci rýpat, ale podle mě nejsou. V Globusu mají bezlepkové.
Jinak pokud bys něco pekla, dá se vejce nahradit škrobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
14.3.11 18:57

:-)
http://www.fendtrade.sk/

Příspěvek upraven 15.03.11 v 07:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.11 19:22

nevím, jestli existují bezvaječné piškoty, ale já jsem malý kupovala, kukuřičný, amarantový a bezlepkový, mají trošku jinou chuť, ale malá je má dodneška radši než klasické, mě osobně nejvíc chutnají ty amarantové, všechny jsem je kupovala v Globusu

• Citovat
  • Upravit
4242
14.3.11 23:29

Taky to slysim prvne :wink: Ja je tedy nikdy nenasla, ale asi jsem malo hledala…
Domca je (teda byl, zlepsilo se to hodne) alergicky na mleko a vejce a piskoty jsme museli vyradit uplne..osypal se hned… Takze jel na vsech druzich tech krupek, kukuricne, ryzove, jahlove a buh vi jake, docela mu to vydrzelo.
Dort mel z jakehosi bio pudingu, HA Beby, jablek, trochu cukru, bylo to dost desive :lol: ale vypadal docela dobre :wink: Jo a jeste z tech susenek Safari Hami nebo Hipp, kde sice bylo sus. mleko, ale po nich se neosypal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.3.11 23:31

Jako sladka mnamka, ale nevim od kolika mesicu/let, to uz si nepamatuju, u nas vedou ty tycinky Hipp nebo Alnatura, ryzovy povrch a uvnitr jakysi ovocny mix, Domca to miluje jeste ted, zadny mliko ani vejce, idealni pro alergiky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
15.3.11 10:20
ZelvaVeruna píše:
Jako sladka mnamka, ale nevim od kolika mesicu/let, to uz si nepamatuju, u nas vedou ty tycinky Hipp nebo Alnatura, ryzovy povrch a uvnitr jakysi ovocny mix, Domca to miluje jeste ted, zadny mliko ani vejce, idealni pro alergiky :wink:

Moc děkuju.O těch tyčinkách vím,jsou od 2 měsíců,tak ještě chvíli vydržet.Jsem ráda,že se vám to lepší,doufám,že se z toho taky časem vyhrabem.Há jsem Kubíkovi občas dala nějaký piškot,když jsem ještě nevěděla,že je i na vejce alergický a neosypal se.On je hodně na mlíko,na vejce tolik ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.3.11 14:11

Tyjo, tak u nás zase neprošly ty tyčinky Hipp, hnedle se po nich osypala .. asi jí nesedělo nějaký to ovoce vevnitř, tak už jsem to nekoupila :)
Fíha, takže bezvaječný fakt jsou, tééda :oops: kéž bych to bývala věděla dřív ;) ale teď zdá se vejce neva, takže jedem na normoš piškotech :)
Jinak peču buchty a sůši moc nekupuju, když je skorem všude mlíko, už mě nebavilo to pořád na těch etiketách pročítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
15.3.11 16:08
Founik píše:
Tyjo, tak u nás zase neprošly ty tyčinky Hipp, hnedle se po nich osypala .. asi jí nesedělo nějaký to ovoce vevnitř, tak už jsem to nekoupila :)
Fíha, takže bezvaječný fakt jsou, tééda :oops: kéž bych to bývala věděla dřív ;) ale teď zdá se vejce neva, takže jedem na normoš piškotech :)
Jinak peču buchty a sůši moc nekupuju, když je skorem všude mlíko, už mě nebavilo to pořád na těch etiketách pročítat.

No já jsem sušenky bez mlíka a bez vajec ještě nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
16.3.11 10:36
myška07 píše:
Founik píše:
No já jsem sušenky bez mlíka a bez vajec ještě nenašla.

Podle me proste neexistujou.. ve vsech tech detskych jsou vetsinou nejaky ty suseny mlika nebo tak :roll: Taky me to nebavilo porad cist…
Nastesti Domca byl docela zravej na zeleninu a maso a sladky nevyzadoval, stacily mu ty krupky :mrgreen:
(zato ted :roll: )

Jinak nam se to fakt zlepilo za ty 3 roky… Taky mel hlavne mliko, ty vejce se zlepsily docela rychle, poprve mel pupinky po piskotech, pak jsme zkouseli i vajecne testoviny a nakonec ty piskoty a ok, takze vejce uz ted neresime, ale je fakt, ze treba michany vajicka nebo vejce na tvrdo jeste nikdy nemel a zatim mu ho davat nebudu…
Mliko bylo horsi, po omylu s mlecnou kasi jsem volala Dr., ze mi otekl a ma ty pupence, jestli se mi neudusi :-? TAkze to jsme dodrzovali fakt hodne a dloouho, ted byl potreti na tech krevnich testech, porad tam nejake ty alergicke markery ma, ale zlepsilo se to, takze ma 1× tydne bily jogurt, ty detske susenky uz si taky da a parkrat uz mel i Lucinu nebo i maslo 8-)

Radim vytrvat, pokud to neni nejaka vazna alergie, ale takova ta, jak se lepsi vekem, tak u nas je opravdu videt zlepseni, takze kdyz se dodrzuje ta dieta, tak se s tim da docela pracovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
16.3.11 16:53

No dietu máme oba,já ještě kojím.A asi dlouho budu,protože se osype i po Nutrilonu AC a z Neokate se mu zvedá žaludek,prostě ho nepolkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek