Vyrážka - 2,5 roku

262
16.3.11 20:32

nevím si rady

vyfotila jsem synovu vyrážku,nejde to moc kvalitně vyfotit,ale aspoň něco,popisovalo by se mi to špatně a třeba některá z vás už to řešila nebo budete vědět co s tím.Prosím o názory nebo rady.
Nevím,zda je to vyrážk nebo co to je ale už to má dlouho.Je mu 2,5 roku.
děkuji moc za pomoc ..jé to se mi rýmuje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
262
16.3.11 20:33

další foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 20:33

a ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 20:38

no není to moc dobře vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 20:39

chtělo by to blíž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.3.11 20:40
july.l píše:
vyfotila jsem synovu vyrážku,nejde to moc kvalitně vyfotit,ale aspoň něco,popisovalo by se mi to špatně a třeba některá z vás už to řešila nebo budete vědět co s tím.Prosím o názory nebo rady.
Nevím,zda je to vyrážk nebo co to je ale už to má dlouho.Je mu 2,5 roku.
děkuji moc za pomoc ..jé to se mi rýmuje:-)

Ahojky nemůže to být alergie na nějaké jídlo či prací prostředek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 20:42

teda ty fotky jsou hrozný,vůbec to není vidět..:-(
zkusím tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.3.11 20:42

vypada to jako ekzem, nebo jako alergicka reakce…  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.3.11 20:43

Nebo z vody? Naše malá se taky často osype. Nikdo nám nebyl moc schopný říct z čeho, to může být, jak už se psalo jídlo, prášek, léky… Šrabe ho to? myslím, že kapky Fenistil nic nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1971
16.3.11 20:44

Také bych to tipla na alergii, můj syn měl něco podobnýho na pusince po kyselích rybičkách když byl menší…anebo to také může být exém…určitě zajděte na kožní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.3.11 20:47

Taky by to mohly být potničky, ale pokud to má dlouho a nebývá příliš „navlečenej“, tak spíš ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.3.11 20:53

Pravda, potničky taky. :think: Malá se jednou nehorázně osypala, na celém hrudníčku a zádech, já se hrozila, co to je, bežela k dětské a ta řekla, že to jsou potničky. A to stačilo, že noc před tím byla moc zabalená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.3.11 20:55

Taky to může způsobovat oblečení, nový prášek, špatně máchat pračka… je toho hrozně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 20:58

no právě,že toho je tolik,že nevím,kde začít..doktorka vždycky předepíše kremík a pak to zmizí ,ale takhle moc to ještě neměl a ne tak dlouho…alergie…ale na co,že,teď měl nějakou řídkou stoličku skoro průjem,mohlo by to souviset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.3.11 21:09

Hlavně jde o to, že alergie se může objevit kdykoliv na cokoliv. Kamarádky holčička se začla osypávat mnulý týden. Je jí přes dva roky a doteď byla jak rybička. Prý to má i ve vláskách. Jinak taková ta typická místa pro alergii jsou podkolenní a loketní jamky… Jinak vyrážka je prý jak struhadlo. Teď mají bezvaječnou a bezmléčnou dietu a čekají na výsledky krevních testů z alergologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek