Vyrážka - 2,5 roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
16.3.11 22:04

Moje deti toho sou nastesi usetreni, u nas na to trpim ja… od podzima do zacatku leta - rekla bych, ze je to tim, ze kuze nedycha, jak je clovek navlecenej :nevim: Za ty roky sem vypozorovala, co plati na me, treba to budete mit take podobne. Mazani pomaha - vzdy se to na nejakou dobu zlepsi (tyden, dva), pak se to znova rozjede . necham dva dny bez namazani a pak zacnu na promazavani pouzivat jiny pripravek - takhle stridam nekolik ruznych veci - sadlo, mumio balzam od epamu a konopnou vazelinu trompetol - myslim, ze mi pomaha prave to, ze slozeni tech masti je uplne odlisny :think:
Ale co mi pomaha uplne nejvic je choit do sauny - proto sem lonskou zimu trpela jak zvire (obcas to dost svedi), byla sem tehotna, takze sauna nesla… nevim, nakolik by tvuj malej chtel do sauny (a ty s nim), se mnou trileta dcerka obcas de, celkem ji to i bavi…
Jeste me napadlo - nezacli ste treba chodit do bazenu?? U nekoho muze podobne vypadat reakce na chlorovanou vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 22:05
armli píše:

Mozna,snad,doufam…pomohla hormonalni zmena…porodila jsem svou prvni dceru a ekzem nikde :dance:

Ale syn asi rodit nebude :nevim:
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.3.11 22:05

Ahoj ,taky se přikláním k atopickému exemu .Malá to měla teda mín .Měla to pod kolenama,v loketní jamce ,kolem krku atd .Docela ji to svědilo.Potom jsme zjistili,že jí to zhoršuje kravské mléko a čokoláda.V létě to měla lepší ale v zimě se jí to pokaždé zhoršilo.Doktorka nám doporučila Hortovu mast.No a klasickou modrou indulonu,jak tu už bylo zmíněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.3.11 22:09

Holtova mast :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.3.11 22:11

no ta indulona je taky super.

Jen jestli to ekzem je, tak to je beh na dlouhou trat :roll:
Kdyz to jeste zacne svedit je to des :zed: .
Moji rodice mi dokonce jako diteti museli davat palcaky at se nedrbu.
Protoze po rozdrbani to teda byla bolest :cry:

Jen mam dojem ze moje holcicka uz to ma taky :cry:

Ona ta dedicnost je nekdy svina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
16.3.11 22:12

koukla jsem na tu poslední fotku chudák malej :cry: nechci moc radit ,ale radši sním zajdi na kožní má to fakt hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.3.11 22:23

Holky, já už se normálně drbu, jak to tady furt čtu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
16.3.11 22:32

není to tak hrozné - vypadá to děsně - to jo,ale fotila to po koupání a to je vždycky k breku! Ráno to je vždycky „nejpěknější“…

já už s atopikem žiju 3 1/4 roku a co je starší je to lepší… :wink:

fakt zkus ty koupele v čaji - ten fakt krásně zklidnuje pokožku. :palec: :pankac: Kamaradce to vyléčilo i bedary z nervů u statnic… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 22:36
Amabilis77 píše:
Holky, já už se normálně drbu, jak to tady furt čtu 8-o
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 22:39
KacenkaK píše:
není to tak hrozné - vypadá to děsně - to jo,ale fotila to po koupání a to je vždycky k breku! Ráno to je vždycky „nejpěknější“…

já už s atopikem žiju 3 1/4 roku a co je starší je to lepší… :wink:

fakt zkus ty koupele v čaji - ten fakt krásně zklidnuje pokožku. :palec: :pankac: Kamaradce to vyléčilo i bedary z nervů u statnic… :wink:

jj,přes den to z dálky není ani vidět je to světlé jako pokožka…ale po koupání tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 22:40

tak uvidím…zkusím čaj,mazat a za pár dní jdu s Honzíkem na roční prohlídku tak kyžtak tam Ondru taky ukážu,uvidíme,jak to tady budou řešit.. :mavam: :kytka:
jste moc hodné,díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
16.3.11 22:41

no já vím, mám to doma… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.3.11 07:11

Ahoj. Nečetla jsem celou diskusi, tak možná už holky poradily. Já jen že přesně toto se dělalo synovi taky. Neměl to pořád, někdy míň, někdy víc, někdy nic :lol: Zašla jsem s nám na alergologii a tam mu zjistili alergii na mléko :-?

• Citovat
  • Upravit
1906
17.3.11 09:34
july.l píše:
delice píše:
Mě to přijde jako exém. Nezačal jíst nebo pít něco nového? Nám se takhle pomalu rozjel exém po obyčejném kravském mléku ve dvou letech,kdy jsem si myslela že bych mohla zrušit UM, bylo to horší a horší, pak mě ta souvislost napadla, (dr.se ptal), tak jsme se vrátili k UM a exém zase pomalu vymizel.
tady už UM pro takhle velký nemají,takže používám čerstvé kravské mléko :nevim:

Já kupuju UM ten poslední stupeň, je to asi od 10 měsíců a pije ho dodnes. Je mu dva a čtvrt. U nás ten exém způsobovalo právě to obyč mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.3.11 13:16

U nás taky právě to kravské mléko ,a když jsem dala sojové ,tak to bylo ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek