Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky prosim o radu.Nás Tomasek ma uz min. od zari okolo pusinky takovou vyrazku (pupinky).Je pravda,ze porad vystrkuje jazyk,dela zvuky aut a u toho mu tecou sliny,tak ma porad bradu mokrou.Snazim se to utirat,ale nejak to nepomaha.Uz jsem mazala bepanthenem, indulonou,excipialem ale nic nepomaha.Nemate s tim nektera zkusenost?Co by mohlo zabrat.Ma to jen okolo te pusinky.
ahoj
Naše Teri zase má takový lišaj kolem pusinky nikdy to neměla až teď na podzim. Má to také po ovoci když papá jablíčko nebo rajče než jí to stačím umýt
Dr. mi poradila mastičku Robátko z konopí a ztratilo se jí to
http://www.happyhemp.cz/good.php?…|Cannaderm-Detsky-osetrujici-krem-Robatko-75g
TAk ať malého také už žádné pupínky a nic netrápí
Katty,diky moc za tip.Zkusim sehnat tu masticku a uvidim.Mam ale strach,aby to zkousenim novych masticek nebylo horsi a horsi.
Loudalko tuhle používá hodně mých kamarádek a pomohla na všechny lišaje a ekzémy. Zkus a neboj se když tak se poraď ještě s dětskou, ale jak jsem psala mě jí rovnou doporučila dětská. Krém koupíš ve zdravé výživě nebo na netu ![]()
Ahoj, hledám nějaké informace o problému, který nás trápí. Tato diskuze je sice stará přes dva roky, ale o to zkušenější asi jsi
Jak jste vyřešili Váš problém s vyrážkou? Nás už to trápí přes měsíc a nic nezabírá. Pomohla vám ta konopná mast? díky za každou radu