Vyrážka okolo úst u 1,5 rocniho ditete

5648
6.12.08 12:38

Vyrážka okolo úst u 1,5 rocniho ditete

ahojky prosim o radu.Nás Tomasek ma uz min. od zari okolo pusinky takovou vyrazku (pupinky).Je pravda,ze porad vystrkuje jazyk,dela zvuky aut a u toho mu tecou sliny,tak ma porad bradu mokrou.Snazim se to utirat,ale nejak to nepomaha.Uz jsem mazala bepanthenem, indulonou,excipialem ale nic nepomaha.Nemate s tim nektera zkusenost?Co by mohlo zabrat.Ma to jen okolo te pusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7928
6.12.08 16:11

ahoj :-) Naše Teri zase má takový lišaj kolem pusinky nikdy to neměla až teď na podzim. Má to také po ovoci když papá jablíčko nebo rajče než jí to stačím umýt :-) Dr. mi poradila mastičku Robátko z konopí a ztratilo se jí to
http://www.happyhemp.cz/good.php?…|Cannaderm-Detsky-osetrujici-krem-Robatko-75g
TAk ať malého také už žádné pupínky a nic netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.12.08 21:55

Katty,diky moc za tip.Zkusim sehnat tu masticku a uvidim.Mam ale strach,aby to zkousenim novych masticek nebylo horsi a horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
8.12.08 10:28

Loudalko tuhle používá hodně mých kamarádek a pomohla na všechny lišaje a ekzémy. Zkus a neboj se když tak se poraď ještě s dětskou, ale jak jsem psala mě jí rovnou doporučila dětská. Krém koupíš ve zdravé výživě nebo na netu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amac
21.2.11 20:54

Ahoj, hledám nějaké informace o problému, který nás trápí. Tato diskuze je sice stará přes dva roky, ale o to zkušenější asi jsi :-) Jak jste vyřešili Váš problém s vyrážkou? Nás už to trápí přes měsíc a nic nezabírá. Pomohla vám ta konopná mast? díky za každou radu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek