Vyrážka po sprše

Anonymní
23.1.25 21:36

Vyrážka po sprše

Ahoj,
nemate nektera zkusenost? Dost me behem sprchy/po svedi kuze. Prestala jsem uz pouzivat kosmetiku, nechala jsem to na vode a hydratacnim mleku. Svedi me cele telo, udelaji se mi fleky a staci se jen lehce podrbat a vyjedou takoveto skrabance (na fotce). Trochu se bojim. V noci me svedeni nebudi, ale nez usnu, tak se neustale drbu. Mam ekzemy na rukou, ale toto nejsou ekzemy. Nemate nektera zkusenost? Diky :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
23.1.25 21:48

Tohle mám po koupání docela často. Prostě to svědí a škrábance zčervenají. Nevím z čeho to je, podle mýho právě z vody. Ale mlíka mi na to taky nepomáhaj. Prostě to po nějaký době přestane.

• Citovat
  • Upravit
22925
23.1.25 21:49

Není nic moc vidět, spíš jak si to skrabes..ale co třeba ručník, není nějaký navoneny, jiný prášek, aviváž, parfém do prani?
Zkusila bych je vyprat na co nejvyšší teplotu a s desinfekci. Ten krém bych taky vysadila a pozorovala, zda to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.1.25 22:00

Bydlím v místě, kde je tvrdá voda a občas se mi to po sprše taky děje. Když jsem u rodičů jinde, kde je voda měkčí, tak je vše ok. Moc to neřeším, není to zas tak hrozné. Stačí namazat tělovým mlékem a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.1.25 22:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat