Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tohle mám po koupání docela často. Prostě to svědí a škrábance zčervenají. Nevím z čeho to je, podle mýho právě z vody. Ale mlíka mi na to taky nepomáhaj. Prostě to po nějaký době přestane.
Není nic moc vidět, spíš jak si to skrabes..ale co třeba ručník, není nějaký navoneny, jiný prášek, aviváž, parfém do prani?
Zkusila bych je vyprat na co nejvyšší teplotu a s desinfekci. Ten krém bych taky vysadila a pozorovala, zda to bude lepší.
Bydlím v místě, kde je tvrdá voda a občas se mi to po sprše taky děje. Když jsem u rodičů jinde, kde je voda měkčí, tak je vše ok. Moc to neřeším, není to zas tak hrozné. Stačí namazat tělovým mlékem a mám klid.
Ahoj,
nemate nektera zkusenost? Dost me behem sprchy/po svedi kuze. Prestala jsem uz pouzivat kosmetiku, nechala jsem to na vode a hydratacnim mleku. Svedi me cele telo, udelaji se mi fleky a staci se jen lehce podrbat a vyjedou takoveto skrabance (na fotce). Trochu se bojim. V noci me svedeni nebudi, ale nez usnu, tak se neustale drbu. Mam ekzemy na rukou, ale toto nejsou ekzemy. Nemate nektera zkusenost? Diky