Vyrážka po těle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
22.10.08 12:37

Vyrážka po těle

Ahoj všechny chci se zeptat a poprosit o radu.Syn má 5měs. a 3týd. a má po koupání na sobě takové červené skvrnky na hrudníčku,ručičkách,nožičkách,zádech skoro vůbec a na hlavičce a tváři nic.Koupu ho jen ve vodě a pak ho natírám mastičkou míchanou z lékárny co jsme dostali,když jsme přijeli z porodnice a používám ji dál.Přes den to nemá tak zarudlé,ale spíš suché flíčky nevíte co to může být.K doktorce jdu až příští týden na 6měs. kontrolu a bojím se aby to nebyl ekzém nemáte s tím zkušenost jak se to pozná?A co na to.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
22.10.08 13:15

Milá anonymko,
něco podobného měla moje starší dcera okolo toho půl roku také, ale já jsem jí mazala olejíčkem a to jí evidentně nedělalo dobře. Doktorka mi na to doporučila Ambiderman - koupit se dá v lékárnách - a mazala jsem jí to 2× denně, za týden bylo po suchých ploškách.
Pokud to malého nesvědí, tak si myslím, že to nebude ekzém.
 Romana

""http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png:http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png

""http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png:http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.08 13:16

Máme tvrdou vodu a každodenní koupání by si Vítek nenechal vzít. Udělaly se mu taky takové zhrublé načervenalé fleky na trupu, museli jsme odhodit tělová mléka - jsou málo mastná, a mažeme SebaMed dětský krém. Fleky zmizely jako mávnutím proutku. Promazáním nic nepokazíš ekzemy se taky mažou, aby nebyly suché. Každopádně ti přeju, to ekzém nebyl a fleky brzo zmizely. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.10.08 13:16

Ahoj anonymni,
no, ekzem by to mohl byt, ale zalezi jaky, ze… Vyrazka, atopicky ekzem, potnicky??.. :roll: Nepochopila jsem presne, kde to ma a kde nema z Tveho prispevku :wink: Ma to jen na hrudnicku?

Nas Domca ma atopicky ekzem, nejvic v podkolenich jamkach, loketnich, pod krkem a na krku, ale posledni mesic se mu to zacalo rozsirovat i na hrudnicek. Po umyti ve vode mu to zrudne, je to spis takove vlhci, po 2-3 dnech mazani a nekoupani (koupeme cca 1× tydne) mu to vyschne a ma na tom supinky.. 8O

Na kontrole Vam Dr. asi rekne co a jak, pro uklidneni muzes treba zajit na detske kozni, aby Vam to rekli presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.10.08 13:18

Jo a drbat se zacal asi tak pred 14 dny a jen na krku a pod jednou nozkou, predtim vubec.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.10.08 17:37

Vyrážka po těle

Děkuji za rady zkusím mazat a mazat.No má to na hrudníčku,ručičkách a nožičkách vždy jen flíček na jedné části a jeden flíček tak nevím pokud se to neztratí tak budu muset počkat co na to doktorka.Děkuji Míla

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.10.08 18:36

pomoc

:) Ahoj, nechci strašit, ale mohl by to být ekzém. Raději si zajdi k doktorce.
Můj Tomášek mívá ekzémy často a dost nám na to pomáhají Probiotické kapky, které nám doporučila paní doktorka-pediatrička. Zlepšují imunitu a tím pomáhají od nejhoršího a urychlují léčbu. Tomášek je má docela rád, dají se dát totiž i do jídla i do pití, aniž by měnily chuť. A dávám jen pět kapek denně. Kromě toho je užíváme i na dětskou koliku a tam zabírají úplně stoprocentně. Tak je zkus, dostaneš je volně v lékárně.

• Citovat
  • Upravit
25
7.2.13 21:11

Ahoj, obnovuji téma a chtěla bych se zeptat v podstatě na totéž. Mé 7měs. dceři se asi před týdnem udělaly pupínky po bříšku, pod bradou, na zádech a lokty má úplně suché. Prací prášek jsem změnila asi před měsícem, taky jsme přešli z nutrilonu na sunar asi před měsícem. Myslíte, že to může být tím, nebo je to nějaký ekzém? Díky H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.10.14 19:48

Ahoj, ráda bych se zeptala, mému 14 měsíčnímu synovi se na horní části zadečku udělali tři takové zvláštní flíčky, před tím měl pár dní mírně zvýšenou teplotu a spustila se mu rýma a kašel? Nevíte z čeho by ty flíčky mohl mít? Nemuže se jednat o šestou nemoc? Díky za radu, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.10.14 07:48

Děkuji ;),má to opravdu jen nahoře na zadečku, nikde jinde. Zatím to nesvědí, tak nevím. :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí