Vyrážka - pomozte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
871
26.2.09 14:46

Vyrážka - pomozte

ahoj holky,
mám 4měsíčního chlapečka a poslední týden se mu rapidně zhoršila pleť, hlavně na hlavičce mezi vláskama a čelo.
Ve vláskách měl původně takové ty stroupky, takže jsem poctivě olejíčkovala a vyčesávala, ale nic nezabralo a zhoršilo se to tak, že stroupky a začervenalou hlavičku už má i nad čelem a po čele má taky červené flíčky.
Byla jsem s tím u dr. a ta mi dala na předpis krém LIPOBASE, ten zabral jen v té hlavičce ve vláskách, ale čelo a nad čelem mám pocit, že je ještě horší.
Máte nějakou radu????? Malého to hodně svědí, na doporučení dr. dávám 3×5kapek Fenistilu.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1966
26.2.09 15:08

Ahoj villo,
stroupky ve vlasech jsou úplně normální a i když to nevypadá moc hezky, nikdy se mi neosvědčilo s tím něco dělat. Možná, že se malému pokožka tím olejíčkováním a česáním ještě více podráždila :?

Párkrát jsem zkusila klukům stroupky sundat, ale jak říkáš, zčervenalo jim to, tak jsem toho raději nechala. Mají hodně husté vlasy, takže stroupky mají oba dodnes. Sice méně a skrz vlasy to není na první pohled vidět, ale jsou tam.

Jinak Lipobase je promazávací mast, je to čistý tuk, uškodit určitě neuškodí, ale jak říkám, v těch vláskách bych to nechala na pokoji, určitě se to zahojí a zlepší. Když ho to svědí, tak ten Fenistil by taky měl pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.2.09 22:24

M byla od narozeni hodne vlasata a stroupku mela dost taky jsem porad zkousela vycesavat ale neslo to- pak sjem se nastvala a proste jsem to poradne promazala olejem vzala jsem si ji na klin a opatrne sundala nehtama- jak je to namazane (nechat chvili odmocit v tom olejovem nanosu :-) ) tak to slo hezky- fakt jemne nehtama- vydrbat a hotovo

na svedeni fenistil a nebo se poradit s Dr- Lipobase by mela byt OK je tojen na to promasteni… tak envim drazdit by to nemelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.09 23:03

Adámek na tom byl stejně, nic nezabíralo, doktorka říkala jen vydržet, že to prostě miminka mají a že to časem zmizí, … když se mu to rozlezlo po celém obličeji a celé hlavičce, kolegyně v práci svorně doporučily emulzi „EXCIPIAL U LIPOLOTIO“ a máme konečně vyhráno - zmizelo vše z obličeje a i z hlavičky. Ta emulze je opravdu super, vřele jí už taky doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
27.2.09 09:26

náš Ada to měl taky , nejdřív nám dala MUdra takovou namíchanou vodu v lékarně, ale to vůbec nepomohlo, drbal se víc a pak mu zabrala emulze EXCIPIAL U LIPOLOTIO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí