Vyrážka - streptokok?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
982
3.11.15 14:48

Vyrážka - streptokok?

Maminky, jdu si pro radu. Mám 19 měsíční dceru a v sobotu dostala horečku max 38,3. Byla celá neklidná, mrzutá, večer se pod plínkou osypala. Myslela jsem si, že se nějak zapařila, že jsou to opruzeniny, tak jsem ji namazala sudokremem. V neděli byla už jen zvýšená teplota, ale vyrážka na zadečku hrůůůůůza. Staly se z toho velké zapálené vystouple fleky, některé velké i centimetr. Celý zadeček červený, boláky, některé vyplněné bílou tekutinou a k tomu bolestivé. Dcerka se nenechala ani chytit. Vyrážka se dala i pod kolínka kde jsou velké zarudlé vystouple fleky i 2 cm. V pondělí jsem naklusala k dětské lékařce, vzala stěry z krku jestli to není nějaký streptokok a poslala nás na kožní, že to mohou být kvasinky. Na kožním doktor nic neřekl, jak jsem se ptala tak mi jenom řekl, že neví z čeho to je, dál dcerka kortikoidní mast a máme mazat. Večer se dcerce dala vyrážka na dlaně a dnes má obsypané nožičky, začíná bříško a záda být obsypané, ale to už je jenom krupička. Mast od kožního moc nepomáhá, pořád to má hrozně škaredé a já nevím co dělat. Doktorka dětská mi říkala, že výsledky ze stěrů budou až v pátek dřív mi antibiotika nemůže dát a kožní bude až příští pondělí. Nevím co by to mohlo být, myslela jsem šestou nebo pátou nemoc, ale tyto nemoci mají buď delší horečky nebo jiný výskyt vyrážky. Nemáte některá zkušenost s takovou vyrážkou? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra