Vyrážka u 8měsíční holčičky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4256
25.3.14 19:48

Vyrážka u 8mi měsíční

Ahoj maminky, potřebuji poradit. Dceři včera vylezli na bříšku pupínky, je to jak krupice, červené. Horečky neměla, průjem nemá, je v pořádku. Ted to má pod ušima a okolo krku, takové flíčky, nikde jinde to nemá. Mlíčko a zel. dostává pořád stejnou, prac. prášek také stejný. Nevíte někdo co by to mohlo být? Zítra půjde k doktorce, nevím vůbec jestli usnu :-( Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.3.14 19:56

@novakova.t mému se toto dělá, když zachlorují vodu :think: pár dní mažem a ono to zmizí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
25.3.14 19:58

@martina.se naskočilo ji to včera no a to jsme nekoupali, předtím to neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 20:00

@novakova.t jen osobní zkušenost. Já fakt kolikrát přemýšlela, od čeho to může mít - má to od cca roku, párkrát do roka. A pak jsem nějak vydedukovala, že asi ta voda :think: kluka to nesvědí, nepřekáží mu to, nic.. jen se občas objeví, po pár dnech mazání krémem zmizí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.3.14 20:01

Dceři 9.měsíců se taková podobná vyrážka udělala na zádičkách, jak bylo nedávno teplo, tak hrozně pila a denně jsem ji třikrát převlékala, protože se ve spaní pročůrala, okoupala jsem, mazala FRAMIKOINEM a zmizelo to, měli jsme vyrážku i na tvářičce atd. a pomohl nám vždy framikoin - mazat lehkou vrstvu, aby pokožka mohla dýchat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.3.14 20:33

Já řešila s první dcerou vyrážky opakovaně a vždycky nám doporučila jen promazávat, třeba Lipobasí. Čím to bylo způsobené jsem si musela vydedukovat sama, někdy se na to vůbec nepřijde. Dělala nám to instatní nemléčná kaše od Nestlé (osmizrnná a lipová). Nevypadá to jako něco vážného, buď v klidu, to bude za pár dní pryč. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí