Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky malá ted zacla zvracet,tepl.ma 38.6,knourá, a nemuže spat. pozvracela co se dalo -hleny, protoze ma rymu v zadu nejde ji smrkat, šly by jste rano k doktorce? ma i kašel takový smíšeny
A perla na dortě, ze rano mam jit do prace odemykat obchod a vedouci uz ma tel. vypnuty, co by jste delali. podotykam, ze jsem na malou sama. dekuji za tipy. i kdyz vim, ze moc rad očekávat nelze.
No asi nějaká viróza, teď je toho plno
Pokud „jenom“ zvrací tak bych ji zbytečně nikam netahala, až kdyby to mělo pokračovat nebo se to víc zhoršovat nebo nešla srazit teplota. Co se týče otevírání obchodu tak těžko říct, sousedka nebo známá ji na chvíli nepohlídá?? ![]()
Asi jedine to, ze rano moudrejsi vecera.
muze byt rano v pohode a taky muze byt tak na hromade, ze nebude co resit…
Tak to bych k doktorce šla, ráno bych odemkla obchod a hned zavolala šéfovi a pak hned zajela k doktorce ![]()
Nedávno sem to samé řešila s malým. Pomohl nám sirup Stodal. Taky byl zahleněný, zadní rýma až se z toho pozvracel. Co se druhé stránky týče, pokud nemáš kolegyni, co by otevřela za tebe, neporadím ![]()
My si teď postupně procházíme (snad to mě a menší mine) taky nějakou virozou. Já bych malou k doktorovi netahala, pokud se to přes noc uklidní. Ale jestli chodí do školky, tak taky nic… obchod bych otevřela a pak se domluvila s vedoucím a starala se o malou… při přetrvávání případně šla k doktorovi.
No to ti teda nezávidím…mne sa to tiež obvykle komplikuje…proste deti vždy vedia kedy majú ochorieť a potom my mamy máme hlavu v smútku ako to vyriešiť…
Malá možno zvracala práve kvôli tým hlienom, potrebovala to dostať von z bruška…ale strašila by ma tá vysoká teplota…keby si mala niekoho kto by ti ju ráno postrážil, aby si mohla ísť otvoriť a potom k lekárovi s malou…ale asi máš práve ten problém, že nemá kto strážiť…držím palce…
No ono ani nejde co radit. kdyby to aspon nebylo tak z ruky. prace na jedne strane doktorka na druhe a ja bydlim uprostred. kruci, kruci to je peklo
@gabki píše:
No ono ani nejde co radit. kdyby to aspon nebylo tak z ruky. prace na jedne strane doktorka na druhe a ja bydlim uprostred. kruci, kruci to je peklo [/citace ) A někdo z rodiny by s malou k te doktorce nemohl zaběhnout
**@AV. ** píše:
My si teď postupně procházíme (snad to mě a menší mine) taky nějakou virozou. Já bych malou k doktorovi netahala, pokud se to přes noc uklidní. Ale jestli chodí do školky, tak taky nic… obchod bych otevřela a pak se domluvila s vedoucím a starala se o malou… při přetrvávání případně šla k doktorovi.
Do školky rano volam, a to maji jarni foceni
Nahystane saticky, ach jo, ale spis me stve a žere to rano
Ahoj,
jestli zvraci z toho, jak ji z nosu tece do krku, tak bych si dosla k doktorce pro Pamykon a pak neco na rozpusteni hlenu. Nam doktorka doporucila naposled ACC sirup.
A neda se ten obchod otevrit po ceste k doktorce?
Drz se…
No nevím, mě ta teplota a to zvracení přijdou jako na doktorku, malá mi dneska začala jen chrčet a hůř jíst(pravda jsou jí 3 měsíce) a už jsme klusali. No po každém jídle taky ublinkávala hleny a verdikt zněl virový infekt, je toho dneska spoustu.
Záleží na tom jestli třeba někdo nemůže na chvíli než otevřeš obchod malou pohlídat a pak byste sfoukli tu lékařku ![]()