Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Můj syn, dva roky má často vyrážku v obličeji, dělá se mu snad už od jednoho roku, vždycky vyleze a za nějakou dobu zase téměř zmizí a není viditelná. Z mastiček co nám doporučil dr. nám zatím nic nepomohlo. Na kožním jsme zatím nebyli, vždy když jsme se chystali, tak vyrážka byla záhadně pryč
Momentálně mu zase vylezla a nemizí, spíše bych to chtěla vyřešit sama třeba nějakou přírodní kosmetikou, než chodit po doktorech, malej má trauma kvuli očkování, vždy řve už v čekárně ![]()
Jsou to červené flíčky, suché, které se občas loupou, jinak to nesvědí, nepálí nic. Máte někdo nějaký tip co na to zkusit? díky moc za každou zkušenost
Já osobně nedám dopustit na Niveu SOS krém. Náš Páťa má pusinku jako malovanou. A to měl obsypanou fest. Teď když mu něco vyleze, máznu a je to pryč.
Díky všem za rady, zkusíme zatím tu niveu sos, i je dobře dostupná, tak to rovnou vyzkouším. Uvidíme, asi holt budu muset zkoušet ![]()
@Jahudka87 Já ji koupila na základě recenzí tady na emiminu. Přečti si ji.
Jo jo, já právě taky přečetla. i na heurece jsou dobrý recenze, no už mažeme od včerejška, tak uvidíme, dám kdyžtak vědět jestli to zabralo, díky