Vyrážka v obličeji

2374
3.4.13 14:01

vyrážka v obličeji

Můj syn, dva roky má často vyrážku v obličeji, dělá se mu snad už od jednoho roku, vždycky vyleze a za nějakou dobu zase téměř zmizí a není viditelná. Z mastiček co nám doporučil dr. nám zatím nic nepomohlo. Na kožním jsme zatím nebyli, vždy když jsme se chystali, tak vyrážka byla záhadně pryč :nevim: Momentálně mu zase vylezla a nemizí, spíše bych to chtěla vyřešit sama třeba nějakou přírodní kosmetikou, než chodit po doktorech, malej má trauma kvuli očkování, vždy řve už v čekárně :roll:
Jsou to červené flíčky, suché, které se občas loupou, jinak to nesvědí, nepálí nic. Máte někdo nějaký tip co na to zkusit? díky moc za každou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
176
3.4.13 14:08

Nam pomohla lipobase.. ale ta je na predpis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7575
3.4.13 14:12

Já osobně nedám dopustit na Niveu SOS krém. Náš Páťa má pusinku jako malovanou. A to měl obsypanou fest. Teď když mu něco vyleze, máznu a je to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.4.13 14:16

Mandlový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
4.4.13 11:52

Díky všem za rady, zkusíme zatím tu niveu sos, i je dobře dostupná, tak to rovnou vyzkouším. Uvidíme, asi holt budu muset zkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7575
4.4.13 11:57

@Jahudka87 Já ji koupila na základě recenzí tady na emiminu. Přečti si ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
5.4.13 07:20

Jo jo, já právě taky přečetla. i na heurece jsou dobrý recenze, no už mažeme od včerejška, tak uvidíme, dám kdyžtak vědět jestli to zabralo, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek