Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím zkušené maminky o radu, dcera 18 měsíců, včera venku cca 1 hodina a osypaný obličej červenými fleky, dnes venku taky hodinu a ty fleky snad ještě horší, jsou i do pupínků jak poštípané od komára, po příchodů domů do tepla do hodiny úplně zmizely. Objevily se jen na obličeji, nikde jinde… ale celé tváře osypané, nikdy se to nestávalo, nic nového nemáme, žádné nové jídlo, žádný nový prášek a v kočáře ani na obličej nechytá, žeby něčím podráždila… vůbec netuším čím to může být. Děkuji moc za názory!
Nemuze to mit z toho vetru? moje dcerka to ma z vetru a z mrazu, tak musim mazat kremem na zimu, nez vylezem…
Je to možné asi ji venku něco vadí, ikdyž teď zrovna na velkém větru nebyla, chodíme ven každý den a nikdy nic… a teď najednou fleky po celé pusině do pupenů, že mě to vyděsilo tak z ničeho nic najednou… mám na mráz Batole, jakou značku používáte?
Chce to vyzkouset, ale muze to timbyt, ja jsem spokojena s kremem Bubchen Wind a Wetter creme, do kazdeho pocasi pro deti, pred tim jsem zkousela Astrid, Niveu a to nepomohlo, tenhle pomohl hned..