Vyrážka/skvrny na kotníku

10.7.22 21:44

Vyrážka/skvrny na kotníku

Ahoj holky,
Na noze se mi udělali takové skvrnky/vyrážka.. nesvědí, neboli.. kožní me vezme až v září a v lékárně mi poradili to otírat micelární vodou a mazat to Calciovkou. Ale nepomáhá to. Nemáte někdo zkušenost co na to zabírá? Děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katrinever
10.7.22 22:21

Nechat si udělat jaterní testy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.22 22:34
@Aanonym1998 píše:
Ahoj holky,
Na noze se mi udělali takové skvrnky/vyrážka.. nesvědí, neboli.. kožní me vezme až v září a v lékárně mi poradili to otírat micelární vodou a mazat to Calciovkou. Ale nepomáhá to. Nemáte někdo zkušenost co na to zabírá? Děkuji :roll:
@Katrinever píše:
Nechat si udělat jaterní testy.

Já se tu anonymně vtírnu. Mám něco podobného. Nepamatuju si, kdy se to objevilo, možná před lety kolem těhotenství, ale rozhodně to mám víc na kotníku, který jsem si asi před dvěma lety ošklivě vyvrkla. Neptala jsem se na to explicitně nikdy doktorů, ale už 3 to viděli (včetně pečlivého obvoďáka), když mi koukali na nohy (z jiného důvodu). Nic to nedělá, nesvědí, nemizí, nereaguje na dlouhé ležení nebo stání apod., je to podle mě pod kůží. Jaterní testy mi dělali, vše OK a nemám žádné zdravotní potíže (krom pár křečových žil, dlouhodobě štítné žlázy na hranici hypofunkce ale bez nutnosti medikace, a měla jsem těhotenskou cukrovku, tedy mi víc hrozí prediabetes / DM). Nabyla jsem dojmu, že to souviselo s váhovým přírůstkem v těhotenství, zvýšenou námahou a vinou toho zranění. Nenapadá mě, co jiného by to asi tak mohlo být. I srdce mám v pořádku apod.

• Citovat
  • Upravit
30408
10.7.22 23:29

@Aanonym1998 Petechie - najdi si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 23:44
@hanka.br. píše:
@Aanonym1998 Petechie - najdi si to.

Sice nejsem zakladatelka, ale… Jsem deme-t. To mě mohlo napadnout. U mě to bude přesně tohleto a zrovna je to věc, na kterou jsem tu na emiminu dotazy už viděla a nějak mi to nesecvaklo. Takže já děkuju! :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex