Vyčerpaný rodičovský příspěvek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hafik.mazlivý píše:
Neblbi. Ona si zkusila jen zasoulozit a dostala pak zato rodicovskou. Teď prachy došly, tak třeba další dávky. Nikdy nerobila, ani ji to nenapadlo. Že školy rovnou zůstat doma s děckem.
Jsi trapný. Víš h… co jsem v životě zkusila a meleš nesmysli. Baví vás posuzovat druhé a ponižovat???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Ještě bych doporučila nedělat si další dítě, kdyz na to nemáte.
To si měla udělat před 9 měsíci. Teď by znovu brala rodicovskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, jestli máš hlídání a nebo vůbec. Kdyžtak hledat něco na zkrácený..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janasas píše:
Záleží, jestli máš hlídání a nebo vůbec. Kdyžtak hledat něco na zkrácený..
To už hledám. Snad se brzy něco najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janasas mladé ženy toto neřeší. Neřeší budoucnost a jestli bude školka, práce, hlídání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
pak máš právo jít na pojištovnu jako osoba pečující o dítě do 7mi let a tam ale nedostaneš nic - jen za tebe budou platit zdravotní a sociální..a pak možná zkusit nějaké dávky ( hmotná nouze, atd )
je to sice mimo téma, ale pojišťovna platí pouze zdravotní pojištění. Sociálku za ženu v domácnosti nikdo platit nebude, může si ji platit sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@d.b.horse píše:
Budeme se u dětí střídat. Hold bude přítel splácet o něco déle. Situace byla dřív jiná, než mu navalili exekuci za jeho exmanželku
Ale to tu moc lidi nevidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@d.b.horse píše:
Nejdříve hledat a poresit hlídání dítěte. Poté nato nakombinovat práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hafik.mazlivý Nedá mi to. Napsala někde, že nikdy nepracovala? Třeba já jsem šla na vysokou deset let po maturitě, mezitím jsem pracovala. O prázdninách po posledním ročníku se mi narodil syn. A nedostala jsem proto mateřskou, jen rp. Je to trochu nefér, ale obejdeme se bez toho. Nesuďte předem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@d.b.horse píše:
Budeme se u dětí střídat. Hold bude přítel splácet o něco déle. Situace byla dřív jiná, než mu navalili exekuci za jeho exmanželkuAle to tu moc lidi nevidí.
Spíš jsi ty s pritelem zavírala oči před jeho závazky z minula. Ty jinak by jsi uz mela minimalne sehnane jesle a porěšeno, co dál a nečekala až na papír z pračku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrzí mě, že jsou všichni tak zlí. Člověk si přijde pro radu a hned je to jen urážka a odsouzení. Nikdo nic o mě neví, ale já jsem ta špatná. Těm, co mi poradili moc děkuji, ostatní mě nechte na pokoji. Nikomu z vás jsem neublížila
Tak se do mě netrefujte. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@d.b.horse píše:
Jsi trapný. Víš h… co jsem v životě zkusila a meleš nesmysli. Baví vás posuzovat druhé a ponižovat???
no, přivedla jsi dítě na svět v situaci, kdy se o něj nedokážeš postarat, otec dítěte nepoužitelný. Poměrně štědrou pomoc od státu jsi vyčerpala ((nemáš představu o tom, co obnáší vydělat 220 t), takže přichází realita a ta není o tom, že penízky rostou na stromě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@d.b.horse tak já to zle nemyslela, ale fakt musím napsat, že si to nedomyslela.. Jako asi se peníze hodily. ale myslím, že sis to blbě rozložila..
Každopádně.. já toto řeším taky- zrovna zítra se jdu zapsat a hledám.. Od listopadu bych možná šla ke známé, ale všechno je to jeno slibování tak uvidíme..
Hledám, už od srpna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není trefování. To je konstatování faktu. Ať se stará otec nebo vy jděte do práce. I když tohle jste měli mít vyřešeno dávno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit