Výroba dárků pro kamarádky

699
30.11.12 20:19

výroba dárků pro kamarádky

S kamarádkama jsme se dohodli že si vánoční dárky nebudeme kupovat ale vyrobíme, no můj nápad to nebyl je to pěkné, ale co mám vymyslet? plést neumím háčkovat ani šít také ne. neměli byste nějaký originální nápad? pořád si s tím lámu hlavu a nic mě nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
30.11.12 20:23

Nabarvit skleničku jako svícínen, nakreslit něco na tričko, batikovat šátek, udělat naušnice z korálků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.11.12 20:24

Upéct a nazdobit perníčky, udělat mandličky v karamelu, vyrobit na ně krabičku, pěkně zabalit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
30.11.12 20:27

Asi nejlehčí bude nějaký ten šperk - náušnice z korálků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
30.11.12 20:28

A co se juknout do nějakýho kreativního obchodu? uřčitě tam najdeš něco co se ti bude líbit a dá se zvládnout i netrénovanou rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
30.11.12 20:30

Ještě mně napadlo ozdobit rámeček na fotku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.11.12 20:32

Já kamarádkám potahovala lžičky fimem :mrgreen:. Oni totiž pořád kafíčkují, takže jsem nakoupila 2 balení po šesti a každá dostane dvě stejné :palec: Hodím odkaz na návod - ty svoje mám už zabalené.
http://www.brydova.cz/…-fimo-lzicky-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.11.12 20:33

Udělat pečený čaj, návodů máš plný net, dát do nějakých pěkných sklenic a sama si vyrobit originální etiketu, klídně namalovat růčo fůčo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
30.11.12 20:37

Mě se líbí ty mandličky, vyrobit vlastní sladkost, tu zabalit a je to ;) Dárek musí být od srdce, dělaný s láskou, takzavě „dotýkaný“ a je jedno, jestůli to bude pulovr z 5ti jehlic, nebo mandličky nebo co domácí čokoládové pralinky? V těch ledovačích z Ikea se to prý dělá hezky…nebo vím, že kamarádka vytlačila děstkýma písmenkama do plastelíny jméno manžela, vyložila staniolem a vylila čokoládou..to by bylo taky hezký ne? Mě napadaj samý kraviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
30.11.12 21:11

Já byla loni nadšená z „vánočních muffinků“. Dostala jsem litrovou sklenici, ozdobenou jen barevným látkovým víčkem a přáním s návodem. Ve sklenici byly po vrstvách nasypány všechny sypké suroviny na výrobu muffinů, vypadalo to moc hezky, vrstva mouky, vrstva kakaa, vrstva cukru, oříšky… Takovej trošku Dr. Oetker po domácku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
30.11.12 21:16

A co vyrobit papírové krabičky, do nich pár kousků lineckých hvězdiček (měla jsem malinkaté krabičky, takže tak 16 kousků cukroví), a ozdobit stužkou. Pár kamarádů jsem takhle testla obdarovat loni a konalo se nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.11.12 22:30

Hlasuju pro pecenej caj, nebo mandlicky, hezky nazdobit a hototo.

segru napadlo udelat kalendar se spolecnejma fotkama - pro sestenky, to mi prijde taky bezvadnej napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.12.12 09:22

Děkuju moc určitě z toho něco vyzkouším, ten pečenej čas je dobrej nápad podívám se někde na recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.12.12 19:42

A jak byste prosím ozdobili ty rámečky na fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný