Výroba ořechových másel - mixér
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výroba ořechových másel - mixér
Ahoj,
prosím o tipy. Mám docela velkou spotřebu různých ořechových másel, milujem domácí nutelu, ale! Můj starý mixér prostě nezvládá ořechy rozmetat do hladkého krému, tak prosím o tipy na nového mazlíka, co by to zvládl. Do raw veganských pomocníků typu vitamix ale investovat nehodlám, na to prostě nemám. Tak pokud máte vyzkoušený nějaký cenově dostupný, díky za tip.
Předpokládám, že mixéry u robotů (třeba bosch mum) v tomhle směru asi žádná sláva..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja vyrabím v odstavnovaci, ale myslim, ze by to lehce zvladnul tyčový Bamix.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvůli ořechovým máslům a podobným pochutinám, jsem si k narozeninám přála tenhle - http://mixery.heureka.cz/…h-msm-67-pe/ a nemůžu si stěžovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svandu MUM to fakt nezvládá, má ten mixér docela slabý, ale doporučuju spíš něco s nožema. Já používám výbavu z ponornýho mixéru, ale pokud to děláš častěji, koupila bych spíš robota?
Nevím, jakou mám značku, ale vypadá to nějak takhle a normálně si na tom vyrobím i moučkový cukr, když dojde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svandu Ty roboty budou asi výkonnější, vypadají nějak takhle (samozřejmě bývají multifunkční
)

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Busy Bee Jaký máš odšťavňovač? Mám Rohnson Vitamax, prý zvládne i ořechy, ale neměla jsem odvahu to zkusit. Ořechová másla a domácí nugetu bych ale taky ráda, občas si to kupuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzuveverka Sana EUJ-707 by Omega a zvládá to úplně v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Likviduju jeden mixer za druhym ![]()
chce to hlavne vykon… jsem zvedava kdo co odpovi, taky chci novej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Busy Bee Aha, tak to je asi jiná liga, než ten můj
Ale asi se pochlapím a zkusím to, napoprvé třeba s vlašákama, jsou měkčí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky za tipy
ja tycovy mixer mam, dostala jsem ho, ale je to nejaky zakladni typ, na bezne veci v pohode, ale orechy nedava. Pak mam jeste Merlina z teleshopingu, ten kdysi koupila mamka a nepouzivala, tak mi ho dala, ten je lepsi, ale liskace nedava, tak se proste poohlizim po necem lepsim. Ze to nezvladne mixer v robotu MUM me neprekvapuje, ale mrzi me to, robot by se hodil taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuju diskusi. Má někdo tip na mixér, kterej bez problémů zvládne hummus (mixování cizrny na sucho nebo jen s olejem, bez vody), oříšková másla atd? Aby se s tím člověk nemusel extra patlat, ale prostě to tam hodil a mixoval?
Zvládne to nějaký třeba do 3, 4 tisíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CurryLeave já mám teď vyhlídnutý tenhle a dle recenzí by měl zvládnou to co potřebuješ.
http://mixery.heureka.cz/…tte/poradna/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CurryLeave Jj mám ten 900W a fakt umixuje všechno včetně oříšků na máslo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit