Výroba postele ve tvaru auta - klasické pneumatiky

301
16.1.14 20:45

Výroba postele auto - klasické pneumatiky

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na názor. Rozhodli jsme se že malému vyrobíme postel ve tvaru auta, ale myslela jsem že bude dřevěná (tchán je celkem šikula). Ale dneska jsem zjistila, že plánuje dát na auto do pokojíčku klasické pneumatiky. Moc těmto věcem nerozumím, ale podle mě to není (zdravotně) moc vhodné pro 2 leté dítě. Bůh ví z čeho je to vyrobeno :(…a bojím se aby to nějak nemohlo uškodit, nějaké látky nebo tak. Děkuji za každý názor nebo tip kam se obrátit s dotazem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65
16.1.14 20:49

Určitě to není zdravotně vhodné, navíc teda pneumatiky docela smrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

To bych fakt nedelala, vzdyt to bude mit u hlavy 10 hod denne…

myslim, ze toho svinstva tam bude dost. urcite to nikdo neprizpusobuje tomu, ze by to bylo v detskem pokojicku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

No já ti nevím, možná kdyby je pálil nebo tak něco, tak by něco uvolňovaly. Ale taky mi to příjde divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.1.14 20:50

Určitě ne, je to sajrajt, smrdí to a nechci vidět, jak by se z toho dostávala špína, blinkání, zbytky křupek a kdovíčeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.1.14 20:52

Polycyklické aromatické uhlovodíky představují skupinu látek, do které patří více než 100 sloučenin; jednou z hlavních a nejlépe prozkoumaných je benzo(a)pyren, prokázaná karcinogenní látka pro člověka. Jedná se o látky, které jsou obecně nebezpečné pro životní prostředí a pro zdraví člověka. Jejich významným zdrojem jsou průmyslové podniky, spalovací motory dopravních prostředků (uvolňují se i z pneumatik, viz aktuální test zimních pneumatik) a lokální topeniště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
16.1.14 20:52

Pneumatiky patří na auto, rozhodně nééé do bytu - uvolňují se z nich chemikálie a SMRDĚJ :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.1.14 20:55

Hele, ale zas je videt, ze se to pouziva:
http://blanensky.denik.cz/…h-20130.html

jak je tam ta pneumatika natrena na modro, tak uz mi to tak silene neprijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
16.1.14 20:59
@Ali-Ali píše:
Hele, ale zas je videt, ze se to pouziva:
http://blanensky.denik.cz/…h-20130.htmljak je tam ta pneumatika natrena na modro, tak uz mi to tak silene neprijde :lol:

no to ale nemění nic na tom, že se z těch pneumatik uvolňují chemikálie a je něco jiného na ní sedět třeba hodinu denně nebo na nich spát cca 10 hodin denně a nechat si těma sajrajtama zamořit celý dětský pokojíček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.1.14 21:01

Tak mě napadlo - co tak k posteli přidělat jen dřevěné „disky“ a na ně navléct plavací nafukovací kola, ty nejmenší, co se prodávají? Pak by si synek mohl hrát na „automechanika“, pneumatiky vypustit nebo je zase „dofoukat“…

Příspěvek upraven 16.01.14 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.1.14 21:01

Já jsem hned jak jsem to viděla začala děsně vyšilovat, že to v pokoji u malého nechci a přítel mě seřval, že jsem hysterka akorát. :( Ale právě se mi to nezdá, nejsem teda žádný chemik.. vím, že to tchán myslí dobře, ale přeci jen chlap toho nedomyslí tolik jako ženská :/ Moc děkuji za komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.1.14 21:10

My když koupili nové auto s drahými novými letními pneumatikami a nazuli hned v obchodě zimní, tak ty nové letní jsme asi týden (než pojedeme k našim) měli v pracovně, neb jsme gumy za 15 tisíc nechtěli nechat ve sklepě paneláku. Smrdělo to tam tedy děsně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.1.14 21:11

Pneumatiky u nás vyrábí a zkouší firma Mitas. Jsou na Zahradním Městě - Praha Hostivař, můžeš se na ně obrátit s dotazem, třeba existuje i něco „vhodného“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.1.14 21:13

Jj, já jsem chtěla slyšet i názor jiných maminek. Myslím si, že nejsem zrovna citlivka, ale tohle bylo už i na mě moc :( jenže to stejně vypadá že mu to budu muset doložit papírově stále si mele svou, že je to OK :/ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.1.14 21:14

@Misulicka 1 Jééé děkuji moc za informaci. Jsme dokonce z Prahy, tak já jim jdu hned napsat email :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat